Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők mennyire tabu vagy inkább fura nálatok ha 1férfinek valami különleges fétis jellegű vágya lenne?
Mikre gondolok,öltözz be full börbe,tűsarkú csizma,erős smink,paróka
Vegyél fel 1szerepet!
Attól függ mi. A szerepjáték és a kikötözés oké, de ha a kislábujjamon akar cuppogni vagy a végbelemben turkálni, akkor kösz, én arra a kapcsolatra nem vagyok kíváncsi úgy egyáltalán.
Eleve nem szeretem, ha valaki szexközpontú, de ha mellé beteg is, messzire elkerülöm inkább. Nem akaromagam röhejesen érezni szex közben az aberrációi miatt
Szerintem ez nem durva.
Én be szoktam öltözni a szexhez, van egy csomó babydollom, csipkés fehérneműm, harisnyám, miniruhám (van ami full bőr), jelmezek (nővér, rendőr, bejárónő)… direkt szeretkezéshez vettem őket.
A párom imádja mindet.
De havonta csak 1x-2x szoktam beöltözni, tehát a 'hagyományos' szexet nem szorítja ki a szerepjáték.
Ha állandóan csak így akarna szeretkezni az zavarna.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!