Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni egy nàrcisztikus fèrjel, hogy vègre letegye az elnyomàst ès az önzösègèt?
Minél hamarabb válj el, ha teheted és még lehet boldog életed. Ne ragadj bele, ha még nincs közös gyerek, lehetőleg ne ..
nekem ilyen van.. és már minden túl késő.. túl sok év elment, és 3 gyerek..
ha tudsz menj minél hamarabb, kezdj új életet és figyelj a jelekre olvass róla nehogy újra ilyet válassz.. de valszeg nem fogsz tudni könnyen megszabadulni ebből.
Volt egy narcisztikus párom, 32 éves volt. Nem kívánom senkinek azt a lelki terrort, amiben tartott. Pár hónap után szakítottam, de nagyon nehezen vette tudomásul, hiszen ő tökéletes én meg egy szar ember vagyok. A nárcisztikus embereket nem tudod megváltoztatni, nem tudsz rajtuk segíteni, mert ők nem veszik észre, hogy hiba lenne bennük, iszonyat elnyomják, földbe döngölik a másikat, menekülni kell tőlük.
29N
De tudlak sajnálni benneteket!
Ugye ez az a vonal aki: a kisugárzás,a belsö értékek,a külsö a minden fontos!!A merce!!a 10 böl 10 es nincs is,mert csak 7 töl kezdödik, igenyek,amit kevesen ütnek meg,A válogatás..
Aztán meg jönnek picsogni,hogy a királyfi megsem az igazi ö!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!