Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nárcisztikusról mennyi idő után derül ki egy kapcsolatban, hogy az? Mik az első jelek?
Ez mindenkinél változó. Attól is függ, te mennyire olvasol a jelekben. Ha nincs tapasztalatod ezügyben, nyilván később fogod észrevenni.
Nekem mire elsőként felocsúdtam, eltelt fél év.
22/N
2-es vagyok!
Ha az ember legalább egy sz**ros wikipédia lapot elolvasna.
"A nárcizmus a nárcisztikus személyiség által mutatott tulajdonságok és viselkedés absztrakciójának a neve. A nárcizmus" - Ha valaki képes értelmezni ezt a mondatot, már talán illene felsejlenie a gondolatnak benne, hogy nem érdemes dobálózni vele, de ha tovább haladunk.
"A nárcizmus kifejezést Sigmund Freud alkotta meg a görög mitológiai alakra, Narkisszoszra utalva. Ő egy betegesen önhitt fiatal férfi volt, aki beleszeretett saját tükörképébe." - S ha ez nem elég, ha valaki olvasott volna Freud-ot, az tudná, hogy ez nem több mint egy absztrakció.
Ha ezen felül pedig valaki vette volna még a fáradságot és még inkább utána járta volna, akkor tudná, hogy ezen személyiség zavarok a pszichológia és a pszichiátria holtvágányai. Fogalmunk sincs róla, hogy működnek pontosan, emiatt csak abban az esetben használja jelenleg a tudomány, ha valakinél már krónikus eset van jelen, pl egy depressziós tettlegességig fajul, ugyanígy a szorongásos és a stb. Ezek olyan dolgok amik minden emberbe benne vannak.
Csak manapság felkapott lett, mert sokkal előnyösebb helyzetbe hozza a kérdezőt címkékkel illetni a másikat, mind kimondani, hogy "valami gond van a kapcsolatommal, talán én is hibás vagyok". Ehelyett elkönyveljük a másikat elmezavarosnak, nárcisztikusnak, pszichopatának és mindenki mossa kezeit. Szeretem az ilyen önjelölt tudósokat akik még egy könyvet sem voltak hajlandók kezükbe venni. A hármas kérdező már szakavatott nárcizmus kutató lett, csak mert volt egy rossz kapcsolata.
Rendszerint a liberális nevelési módszerek remek eredményei ezek, vagy kb 40 évvel ezelőtt ilyesmi nem nagyon volt.
Akkor a gyerek keménye pcsán volt rúgva, ha valamit nem úgy csinált, ahogy kellett.
Ma meg....minden el van nézve nekik, túl vannak szeretve, egekig vannak magasztalva, nagyon szabadjára vannak engedve.
Csak hát vannak mindenféle okos emberek, akik a "régen minden jobb volt"-ból akarnak viccet csinálni, és dafke, azért is homlokegyenest másképp csinálnak mindent, mint anno.
Több ezer, tízezer év alatt alakultak ki olyanra az emberek, mint kéne, erre jött a mai modern liberó ember, és mindent egyszerre egy tollvonással meg akar változtatni.
Mára már nem is politikai pártok vannak, hanem elbszott, nem elbszott nevelési módozat szerinti: liberális, jobb oldali.
Egyik hülyét kap a másiktól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!