Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Érdekelne, ti az első csókoknál beleturnátok a lány hajába, vagy alulról hozzá érnétek?
Figyelt kérdés
Vagy ez már egy intimebb dolog?2020. máj. 19. 16:49
1/18 anonim válasza:
Nem akarok bele szólni mivel férfiaknak címezted a kérdést, viszont nőként tanácsolnám hogy tegyétek, mert szeretjük és dob a csókon :D
21L
2/18 anonim válasza:
Nőként én meg azt tanácsolom, első randin ilyet ne csinálj, mert nem lesz második. Majd ha már egy pár vagytok, fogdoshatod.
3/18 A kérdező kommentje:
#2 senki nem írta, hogy első randin.
2020. máj. 19. 17:30
4/18 anonim válasza:
Alulról semmiképp ne érj hozzá, mert többet szóba sem fog állni veled (hacsak nem a derekára gondolsz).
5/18 anonim válasza:
Bocsáss meg, gondoltam, aki első csókoknál már tapizni akar, az nem fog a csókkal sem várni a másodikig.
6/18 Clay Morrow válasza:
Második, itt szó sem volt első randiról, első találkozásról, első csókról volt szó! Hajába nem túrnék épp bele, de biztos még valahogy hozzáérnék, combját simogatnám, vagy helyzettől függ mit csinálnék.
7/18 anonim válasza:
5-ös is én vagyok (2-es), ott megválaszoltam.
Első csóknál, akár hanyadik randin, nekem ez nem tetszene.
(Köszi amúgy, hogy elvettétek a százalékokat, nem lehet megszólítani a másikat.)
8/18 Clay Morrow válasza:
Az egyik legintimebb dologra vevő vagy, viszonozod, de jajj, nehogy a derekadhoz, vagy a comb felső részére tegye a kezét a hapsi, mert kitudja mi lesz. Logika, érdekes vagy :D
9/18 anonim válasza:
Ez van. Nekem a csók a szerelem, a tapika a szex, és csóknál még nem vagyok kész a szexre. Te meg máshogy vagy összerakva.
10/18 anonim válasza:
De azert a derekat at lehet karolni, vagy szaradjon le a kezunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!