Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Érdekelne, ti az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Érdekelne, ti az első csókoknál beleturnátok a lány hajába, vagy alulról hozzá érnétek?

Figyelt kérdés
Vagy ez már egy intimebb dolog?
2020. máj. 19. 16:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
27%

Nem akarok bele szólni mivel férfiaknak címezted a kérdést, viszont nőként tanácsolnám hogy tegyétek, mert szeretjük és dob a csókon :D

21L

2020. máj. 19. 16:50
 2/18 anonim ***** válasza:
68%
Nőként én meg azt tanácsolom, első randin ilyet ne csinálj, mert nem lesz második. Majd ha már egy pár vagytok, fogdoshatod.
2020. máj. 19. 17:22
 3/18 A kérdező kommentje:
#2 senki nem írta, hogy első randin.
2020. máj. 19. 17:30
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Alulról semmiképp ne érj hozzá, mert többet szóba sem fog állni veled (hacsak nem a derekára gondolsz).
2020. máj. 19. 17:41
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Bocsáss meg, gondoltam, aki első csókoknál már tapizni akar, az nem fog a csókkal sem várni a másodikig.
2020. máj. 19. 20:25
 6/18 Clay Morrow ***** válasza:
Második, itt szó sem volt első randiról, első találkozásról, első csókról volt szó! Hajába nem túrnék épp bele, de biztos még valahogy hozzáérnék, combját simogatnám, vagy helyzettől függ mit csinálnék.
2020. máj. 19. 23:25
 7/18 anonim ***** válasza:

5-ös is én vagyok (2-es), ott megválaszoltam.

Első csóknál, akár hanyadik randin, nekem ez nem tetszene.

(Köszi amúgy, hogy elvettétek a százalékokat, nem lehet megszólítani a másikat.)

2020. máj. 19. 23:46
 8/18 Clay Morrow ***** válasza:
34%
Az egyik legintimebb dologra vevő vagy, viszonozod, de jajj, nehogy a derekadhoz, vagy a comb felső részére tegye a kezét a hapsi, mert kitudja mi lesz. Logika, érdekes vagy :D
2020. máj. 19. 23:50
 9/18 anonim ***** válasza:
68%
Ez van. Nekem a csók a szerelem, a tapika a szex, és csóknál még nem vagyok kész a szexre. Te meg máshogy vagy összerakva.
2020. máj. 19. 23:52
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
De azert a derekat at lehet karolni, vagy szaradjon le a kezunk?
2020. máj. 20. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!