Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Érdekelne, ti az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Érdekelne, ti az első csókoknál beleturnátok a lány hajába, vagy alulról hozzá érnétek?

Figyelt kérdés
Vagy ez már egy intimebb dolog?
2020. máj. 19. 16:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%

Nem én vagyok minden nő ura, hogy ezt megmondjam. De látszik, hogy már csak cicaharcolni akarsz, mert "alulról hozzáérni", és átkarolni ég és föld. De játsszuk az értetlent.

De a derék hidratál, vagy miben akadályozza a kéz leszáradását?

2020. máj. 20. 18:37
 12/18 anonim ***** válasza:
29%

Lehet cicaharcolásnak nevezni, de azért elég sok a hozzád hasonló "jajj nem találta ki, hogy mire gondolom, fújj ez egy szemét állat, nincs több randi" típusú nő, így nyilván jó lenne tudni.

És nyilván sarkítottam, de meséld csak el téged hogy lehet csókolni elsőre? Nevetségesen, mint valami zsiráf?

Mert kézen fogva magamhoz húzni nem lehet, az tapizás, átölelni, átkarolni sem, az is az. Hozzádbújni sem, mert az is tapi.

2020. máj. 23. 13:57
 13/18 anonim ***** válasza:
#12-es Azt szerették volna előttem elmagyarázni, hogy az, hogy magadhoz öleled, vagy bármi amit felsoroltál az természetesen belefér, ha rámarkolsz a puncijára, mint a kérdező felvetette, az az első csóknál nem fér bele.
2020. máj. 23. 15:27
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én még mindig úgy értelmezem, hogy a hajához alulról hozzáérne.
2020. máj. 23. 18:46
 15/18 A kérdező kommentje:
Igazából a hajához hozzáérne alulról volt a kérdés.
2020. máj. 23. 21:26
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
#15-ös Akkor a válaszolók 90%-a félreértett téged. A hajhoz hozzáérni nem különösebben intim.
2020. máj. 23. 22:46
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem írtam, hogy az átkarolás, átölelés tapizás lenne. Az lenne a normális. De mondom, megy a dráma.

De most ha azt mondom, hogy én nem bírom, ha a hajamat birizgálják, fodrásznál is húzom el a fejem, akkor aki meg szereti, annak nem csinálod?

Mi lenne, ha ezeket megbeszélnétek, az ADOTT nővel. Mert itt most el lehet mondani, ki mit szeret, ez csak RÁM igaz. De nagyon intelligens, gondoskodó gesztus lenne, ha adott férfi megkérdezné, mit szeretek.

Mondjuk megcsókolsz, beletúrsz a hajamba, megkérdezed, "ezt szereted?/ez jólesik?", akkor én megmondom, hogy nem igazán, de ez, - és mondjuk itt a kezedet az arcomra teszem -, ezt már szeretem.

2020. máj. 23. 22:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Szóval szét akarja túrni a frizurámat? Öh, ne. :D egyébként sem bírom ha a hajamat piszkálják.
2020. máj. 24. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!