Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
199303 kérdése:
Mi a véleményetek? Kiváncsi vok idegenek véleményére
2010. aug. 11. 23:51
21/44 A kérdező kommentje:
ez most komoly h fiunak néztél?xd
am 17éves Lány! vagyok:D
2010. aug. 12. 00:29
22/44 anonim válasza:
szerintem csinálj valamiit a hajadal meg a szemöldököddel
23/44 anonim válasza:
aranyos, de még kell 2-3 év a kiteljesedéshez :)
24/44 anonim válasza:
szép az arcod.
de szerintem szedest ki a szemöldököd, meg vágass valami formát a hajadnak.
amúgy tényleg nagyon szép arcod van meg szép a bőröd is.:)
25/44 anonim válasza:
Szerintem nem vagy szép. Bocsi.
26/44 anonim válasza:
őőő inkább nem... szódával sem ...
27/44 anonim válasza:
Azért a szemöldököddel csinálj valamit, mert így kenterbe vered Kiszel Tüncikét. Az meg nem jó.
28/44 anonim válasza:
Az arcod szép, a szemöldököd szerintem annyira nem gáz, viszont vágathatnál valami olyan frizurát, ami jobban kiemeli az arcod. hány éves vagy?
17/L
29/44 A kérdező kommentje:
17éves vagyok
2010. aug. 12. 13:15
30/44 anonim válasza:
Pont ilyesmi csaj kell nekem, csak egy kicsit idősebb kivitelben:)Pont jó, átlagos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!