Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Dolgoznál együtt a pároddal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dolgoznál együtt a pároddal?

Figyelt kérdés
Röviden, mindig dolgoztam, úgy alakult, hogy el kellett jönnöm a munkahelyemről. Párom ennek nagyon örült, évek óta együtt élünk, nem akarta, hogy ott dolgozzak, kicsi fizetésért, évek-óta várta, saját cégébe segítsek. Amit az exével is csinál....mindig segítették egymást. Úgy érzem ha mást választok vége a kapcsolatunknak, ő mindig így élt, mellette volt valaki. Én meg úgy érzem ez nálunk nem működik, nem tudok olyan lenni mint az ex, meg más dolgok miatt sem működne az együtt dolgozás.
2020. dec. 7. 08:41
 1/8 anonim ***** válasza:
58%

Komolyan feladod már most és tőlünk kérsz tanácsot, hogy még legyél erősítve miszerint, nem működne az a valami amit te direktben nem is tervezel, hogy működjön.

26N

2020. dec. 7. 08:46
 2/8 anonim ***** válasza:
43%

Én biztos, hogy nem dolgoznék együtt a párommal. Ennek oka az, hogy számomra sok lenne, hogy együtt vagyunk 8 óra munkaidőnyit, aztán még otthon is és nincs miről beszélni, hiszen a napunk közös volt kb. Meg már a tény is idegelne, hogy még ott az ex. Nem tudnék koncentrálni a feladatomra.

Ha így érzed, finoman közöld vele és tartsd magad az álláspontodhoz! Nem lenne jó, ha a munkába belekényszerítve elmérgesedne a viszony.

2020. dec. 7. 08:55
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
Bolond vagy ez a legjobb verzio mikor nincs fonok a magatok ura vagy es egymast segititek!
2020. dec. 7. 09:03
 4/8 anonim ***** válasza:
33%
#2 minek vagytok ti együtt, ha el se bírjátok viselni egymást egész álló nap?
2020. dec. 7. 09:46
 5/8 anonim ***** válasza:
83%

Én nem, akármennyire szeretek valakit, soha nem lesz igényem 0-23 a seggében lógni. Nálam az az egészséges kapcsolat ahol van némi függetlenség is, ahol nem vagyunk egyetlen homogén masszába olvadva, ahol nem dolgozunk együtt és nem töltünk együtt napi 24 órát. Kinek mi.

Mi otthonról dolgozunk mindketten, de más cégnél és más szobából csináljunk, mindkettőnknek megvan a saját irodarésze a ház két különböző pontján, így teljesen oké.

2020. dec. 7. 09:50
 6/8 anonim ***** válasza:
40%
4-es, miért, miért? Amiért a fazekas is mér. A barátaimmal sem akarnék egész nap lógni, attól még szeretem őket. De ez megöli az izgalmat, az esti sztorizgatást. Meg nem mindenki jó minden szerepben. Az 5-sel értek egyet, hogy kell legyen egy független életed a másiktól.
2020. dec. 7. 10:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen dolgoznék együtt a párommal, jól tudnánk együttműködni
2020. dec. 7. 13:06
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi a párommal közös vállalkozásban vagyunk és igen 0-24ben együtt vagyunk. Nálunk működik, tudunk miről beszélgetni ennek ellenére is de nyilván ez minden kapcsolatban más. 29N
2020. dec. 7. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!