Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze tudnatok jönni egy olyan pasival akinek van/volt "barátság extrákkal" kapcsolata egy fiúval?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő. Van egy pasi (most legyen Dani a neve) akinek van egy barártja akivel kb eggyütt nőttek fel. Köztük nagyon szoros a kapcsolat és a Daninak több képe is van kint külömböző szociális média oldalon (instagramm, facebook, twitter...) ahol csókolóznak. A Dani ezeket a képeket akkor sem akarja leszedni ha közbe barátnője van. A másik pasi szingli és néha olyanokat tesz ki instagramm sztoriba, hogy szeretlek meg te vagy az életem szerelme és ezt Daninak írja. Így össze tudnátok jönni Danival vagy inkább nem kérnétek belőle?2020. dec. 6. 09:49
11/13 anonim válasza:
Ez igy megalázó arra nézve, aki beszáll harmadiknak ebbe a "kapcsolatba".
Ha valaki megismerkedik valakivel, akkor eleve leszedegeti innen-onnan a szexpajtival közös dolgokat, és minimum jelzi a másik felé is, hogy ne osszon meg olyan tartalmakat.
12/13 anonim válasza:
Nem. Több okból is:
1. Ez igazából nem barátság extrákkal, hanem maga a kapcsolat, ami aktívan a jelenben is zajlik.
2. Nem akarnék felesleges harmadik lenni. Különben is, úgy látom Dani boldog a pasijával és nem hiányzik neki barátnő.
3. Nekem nem kéne biszex párnak. Bocs. Ez az én személyes elvem, ettől nem utálom őket, csak nem kívánnám az életem részévé tenni.
13/13 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz: Az nem zavarna, ha a múltban lett volna ilyen kapcsolata egy másik fiúval, de már lezárt lenne az ügy. A leírtak alapján azonban nem erről van szó, ez a kapcsolat még mindig fennáll, ráadásul egyértelmű, hogy egyik fiú sem akar ennek véget vetni. Nincs itt helye semmilyen harmadik személynek, amíg ők le nem zárják egymással ezt a kapcsolatot egy életre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!