Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartod a kapcsolatot olyan baráttal az új párod mellett, akivel többször lefeküdtél?
Két régi barátnőmmel, néha beszélgetünk, találkozunk, vannak közös ismerőseink is...
Az egyikkel a feleségem többet beszél (nem kizárt hogy rólam) mint én.
DE! Semmi több, tehát nem barátság extrákkal.
Nem feküdtem le a barátaimmal, de van egy exem akivel hébe-hóba tartjuk a kapcsolatot. Egyrészt sose tartott sokáig és már évekkel azelőtt vége lett, mint hogy mi összejöttünk volna, másrészt sose fordult igazán komolyra, azért se erőltettük anno mert nem alakultak ki érzelmek, jobbak voltunk haverokként. A párom is ismeri, kedvelik egymást, én is ismerem a srác új barátnőjét és jól kijövünk.
A páromnak is 1-2 ilyen ismerőse, nem érzem úgy, hogy bárhogyan kezelnem kéne :D Nem érint sehogy. Amúgy szerintem egy teljesen új, izgalmas személy sokkal inkább be tud kavarni, mint egy ilyen régi szexpartner, bár én attól se tartok.
Barátokkal nem fekszem le.. egyszer egyikkel majdnem egy ittas estén,pont mindketten szakítás után voltunk, de szerencsére megálltunk. Megbeszéltük, h kár lenne elrontani a barátságot stb.
Hogy kezelem fordított esetben? Egyszerűen nem állok szóba olyan nővel, akinek vannak olyan barátai akikkel lefeküdt. Nem csípem a könnyed erkölcsű nőket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!