Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Össze tudnatok jönni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze tudnatok jönni egy olyan pasival akinek van/volt "barátság extrákkal" kapcsolata egy fiúval?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő. Van egy pasi (most legyen Dani a neve) akinek van egy barártja akivel kb eggyütt nőttek fel. Köztük nagyon szoros a kapcsolat és a Daninak több képe is van kint külömböző szociális média oldalon (instagramm, facebook, twitter...) ahol csókolóznak. A Dani ezeket a képeket akkor sem akarja leszedni ha közbe barátnője van. A másik pasi szingli és néha olyanokat tesz ki instagramm sztoriba, hogy szeretlek meg te vagy az életem szerelme és ezt Daninak írja. Így össze tudnátok jönni Danival vagy inkább nem kérnétek belőle?
2020. dec. 6. 09:49
A kérdező szavazást indított:
Összejönnék vele
Nem jönnék össze vele semmilyen esetbe se
Ha leszedi a képeket amin csókolóznak akkor összejönnék vele
Egyébb...
21 szavazat
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
A valaszlehetőségeket kicsit rosszul fogalmaztam meg. Inkább úgy értem, hogy össze tudnál e vele jönni.
2020. dec. 6. 09:50
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azzal nincs bajom, ha egy pasi biszex. Viszont ebben az esetben eléggé úgy tűnik, hogy ez egy nagyon is nem lezárt kapcsolat, amit viszont a hátam közepére sem kívánok.
2020. dec. 6. 10:01
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem a biszexség a probléma, és nem is a régről fennhagyott 2 db kép, hanem a jelenleg zajló írogatás.

Így nem. Ha már lezárta a kapcsolatot, akkor járnék vele de így nem.

2020. dec. 6. 10:06
 4/13 anonim ***** válasza:
De van baj a fejekben!
2020. dec. 6. 10:22
 5/13 anonim ***** válasza:
37%

Nem, fújjjjj!!

L

2020. dec. 6. 10:38
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Magyarán szólva dugja a legjobb gyerekkori barátját, nyíltan, felvállalva, ráadásul többet is éreznek egymás iránt (a srác olyanokat tesz ki, hogy te vagy életem szerelme? Wtf? Ez már kicsit túlmutat egy szexkapcsolaton).

Igen, biztosan önként, dalolva és boldogan sétálnék bele egy ilyen kapcsolatba, hogy harmadik kerék legyek. Hogyne. :D (amúgy Daninak minek barátnő, mikor kb. már van egy pasija???)

2020. dec. 6. 10:44
 7/13 anonim ***** válasza:
58%

"most legyen Dani a neve"

Ezt kikérem magamnak! 🤣

2020. dec. 6. 10:47
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok egyértelműen válaszolni. Az én barátomnak volt barátság extrákkal kapcsolata, de az nem így nézett ki... Barátok voltak, akik időnként lefeküdtek egymással. Javítsatok ki, de szerintem ez a barátok extrákkal. Miért teszel ki csókolózós képeket a netre azzal, akivel nem vagy együtt, csak "barátok vagytok"? Ezt nem értem... Azt főleg, miért akaná fent hagyni, ha barátnője lenne. Az nagyon gáz. Gondolj bele, összejössz valakivel, te vagy a szerelme, a képein meg mással csókolózik. A másik pasit meg nem tudom hova tenni a sztoriban, hogy most ő csak próbálkozik a Daninál, vagy van köztük valami. Ez a helyzet már túl bonyolult lenne
2020. dec. 6. 10:55
 9/13 anonim ***** válasza:
Jaa bocsi, rosszul értelmeztem a másik pasis dolgot :D az utolsó 2 mondatot akkor hagyjátok figyelmen kívül (#8)
2020. dec. 6. 10:56
 10/13 anonim ***** válasza:
67%

En kerek elnezest minden Dani neveben.

Zsolt

2020. dec. 6. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!