Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Extrovertált, nagydumás ferfinél is előfordulhat, hogy egy lányhoz nem mer odamenni, vagy ez náluk kevésbé jellemző?
Figyelt kérdés
És ha elmegy előtte, akkor úgy tesz mintha nem érdekelné a nő? Oda sem néz.
Gondolom erre kicsi az esély..
2020. dec. 5. 09:04
1/8 anonim válasza:
Meglepodnek. Vagy nem erdekled vagy taktikazik.
2/8 anonim válasza:
ha nem megy oda hozzád, akkor nem érdekled.
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondoltam. Sajnos 😥
2020. dec. 5. 12:38
4/8 anonim válasza:
Extrovertált, nagydumás ferfiak többsége különféle komplexusokkal küzdenek.
Ebbe az is belefér, hogy vannak olyan nők, akiknél nem mer kezdeményezni.
5/8 anonim válasza:
🙋♂️🙋♂️🙋♂️
Extro pipa, nagyduma nem pipa, inkább nyitott, érdeklődő, kommunikatív és barátságos a közeledésem alapból mindenki felé. :)
De, bizony bevallom férfiasan, volt az életemben 1-2 nő akinél szó szerint lefagytam. Van ez így. 😅
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor talán még van rá esély, hogy tetszhetem neki?
2020. dec. 10. 18:33
7/8 anonim válasza:
Van :D Van egy határozott, nagydumás srác, aki úgy lefagy a közelemben, hogy csak na :) szóval ja, van esély rá, hogy a srácod is ilyen, 50% esélyt adnék rá
8/8 anonim válasza:
Ezt buktad, hiába emeled ki!
De talán egy dugeszra megkaphatod mondjuk kevés pasi tud ellenállni egy gratis kufircnak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!