Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok!Első ottalvásra hogyan készültök?
Alapból nem sminkelek, de amúgy sem aludnék sminkben..
Nehogy már ne merd neki megmutatni az igazi arcod.
Asszem kategóriát tévesztettél.
Pont ebben a pizsiben voltam:
Évente alig párszor sminkelek, egyébként soha. Miért döbbenne le? Ő talán nem kótyagosan és kócosan kel? Nem kell ezen stresszelni.
23/L
Nem sminkelnék, pedig nappal mindig.
Alap higénia legyen. Szőr mentesség, frissen mosott haj...
Én 90%ban hálóingben alszok, ami pamut, de mell résznél csipke szegélyes és spagetti pántos.
Kényelmes, ugyanakkor könnyen szabaddá lehet tenni a cicit :D
Csak a szemöldököm húzom ki, maximum egy kis fényt rakok (világos, selymesen csillogós púder) a belső szemzugba és a szemöldök íves része alá. Szóval nincs nagy drámai változás :)
Valami egyszerűt viszek, mondjuk fekete bugyi+póló.
Frissen mosott hajjal megyek, úgyhogy reggel cuki kócos vagyok, nem csimbókos madárijesztő.
Smink helyett inkább arra teszem az energiát, hogy a bőröm lehetőleg magától szép legyen, szóval extra sok bőrápolás van előtte inkább néhány nappal.
Készülődés: frissen borotválva, hajat mosva, tisztán mentem az ilyen alkalmakra. Ahogy kb a kapcsolat elején mindig minden randira.
Semmilyen pizsit nem vittem, eleve bugyiban alszom, szóval nem akartam átverni szegényt. Más kérdés, hogy az első együtt alvásunk mindig spontán volt mindegyik pasimmal, szóval nagyon nem is tudtam volna előre készülni felszereléssel. A kapcsolat elején mindig igyekszem a szexibb bugyik közül választani a találkákra, szóval nem volt ciki soha, hogy egész éjjel abban látott.
Nem sminkelek, csak alkalmakra, így nem paráztam soha a reggeli "sokk" miatt. Ha sminkelnék akkor is lemosnám este, nem tesz jót a bőrnek egész éjszaka magadon tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!