Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz amit csináltam szexkapcsolatban?
Egy, az eddigi hozzászolásoktol teljesen eltérö oldalrol:
"nem kellett volna ezt tegyem, mert nem vagyunk kapcsolatban, és ezzel csak túlbonyolítom a dolgokat." Én ebben inkább azt látom,hogy valamit megérintettél benne ezzel a gesztusoddal. Olyasmit ami ellen az esze tiltakozik, de az érzései megzavarják. (Nem olyan kemény legény mint amilyennek látszani akar!)
#21 véleményére hasonlított az első gondolatom
Nekem ez úgy érthető, hogy így már nem csak testi kapcsolat van köztetek, és szerintem megindult valami a srácban
És persze, aranyos, hogy csinált neked reggelit
De ha tényleg korrekt, és nem a fent leírtak játszódnak le benne, te miért ne csinálhatnál neki ebédet?
Nekem - őszintén szólva- a többiek gondolatmenete kissé logikátlan, de nyílván ez az én szegénységi bizonyítványom
Szerintem azzal, hogy viszonoztad a gesztusát átléptetek egy határt, hiszen azok, akik csak a szexuális feszültégeiket vezetik le egymáson, nem kedveskednek egymásnak étellel
Én legalábbis így látom, persze lehet, hogy egy orbitális nagy baromságot hordtam ide... :):
Én egyetértek a 22 sel...
Megindult benne valami, és így fogta menekülőre, hogy megbántott....(persze jól esett neki)
De szerintem is keress olyat aki teljes szívvel szeret....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!