Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz amit csináltam szexkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Régóta szerelmes vagyok egy srácba, de ő sajnos nem viszonozza. Legalább van annyira korrekt, hogy az első percőt leszögezte, hogy nem akar kapcsolatot, de én így is belementem ebbe, csak azért hogy legalább ennyit is vele lehessek. Az utóbbi hónapokban néha nála töltöttem az éjszakát, de ma reggel kellett menjen dolgozni,és mondta, hogy maradjak nyugodtan tovább aludni, és hagyott kulcsot. Nagyon aranyos volt, készitett nekem kávét, és reggelit mielőtt elment. Mivel nem szokott főzni, és tönnyire csak gyorskaját eszik, gondoltam meglepem, és főzök neki valamit mielőtt hazamegyek. Nem ilyen reakcióra számítottam, mert kesőbb azt írta, hogy nem kellett volna ezt tegyem, mert nem vagyunk kapcsolatban, és ezzel csak túlbonyolítom a dolgokat. Most nagyon hülyén érzem magam.
Hat, finoman jelezte, hogy hol a helyed. Az, hogy o csinalt reggelit, azert van, mert o "megteheti", o iranyit, mert megmondta, hogy nem akar tobbet. Es ezt ugy vette, hogy ezzel is probalkozol.
Milyen idosek vagytok? Rossz vege lesz.
2020. nov. 30. 20:41
12/27 A kérdező kommentje:
Tudom szánalmas vagyok, de ettől csináltam gázabb dolgot is miatta, amiről szerencsére nem tud. Azt is tudom, hogy ez nagyon nem jó így, de ezekbe a kis morzsákba is próbalok kapaszkodni, hogy vele lehessek. Próbáltam hetekig tudomást sem venni róla, és nem keresni a társaságát, de sajnos ezidő alatt ő sem keresett, pedig nagyon vártam. Úgy érzem más mellett nem tudnék boldog lenni, és emiatt mentem bele ebbe a kapcsolatba, mert legalább azt a néhány órát boldog vagyok mellette.
2020. nov. 30. 20:43
13/27 anonim válasza:
5ös, azért használja ki, mert tudja, hogy ez a szerencsétlen szerelmes belé, és bármit megtesz neki, amit csak akar. Akkor lenne korrekt ez az ember, ha nem használná a lányt, hanem megmondta volna neki a legelején, hogy soha nem lesz köztük semmi, felejtse el, és keressen mást, akivel szeretik egymást, és boldog lehet. Kihasználni egy másik ember szerelmét undorító mocskos dolog, pláne így a korrektség álarca mögé bújva.
2020. nov. 30. 20:45
14/27 anonim válasza:
12.
Itt valami komoly mentális/lelki probléma áll a háttérben részedről. Ezt egy pszichológus oldhatná meg igazán, addig ez fog menni - amíg a bálványod meg nem un, mert onnantól kínlódni fogsz. Vagy megszállottan üldözöd és a törvénnyel kerülsz összeütközésbe.
Lépj, minél előbb. Ez csak rosszabb lesz.
2020. nov. 30. 20:46
15/27 anonim válasza:
Bármennyire is nehéz,véget kell vetned ennek a kapcsolatnak, ha nem megy egyedül,hát segítséggel. Minél hamarabb,annál jobb.
2020. nov. 30. 20:57
16/27 anonim válasza:
Való igaz, hogy a reggeli és ebédkészítés között nem sok különbség lenne önmagában, csakhogy a pasi a saját lakásában készítette, a kérdező meg más lakásában játszott "otthon vagyok"-ot.
2020. nov. 30. 21:00
17/27 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Őszintén sajnálom,megértem az érzéseidet, de a saját csapdádba sétáltál bele. Gyakorlatilag becsapod önmagad.Ő csak azért szórja neked a morzsákat, hogy legyen egy fix ágymelegítője. Talán keddvel is emberileg, de soha nem fog rád úgy nézni, mint fordítva. A te érdekedben jobb lenne elkerülni, aztán szépen kiradírozni az életedből. Mindenki hibázhat, csak nem mindegy, meddig szenved miatta!
2020. nov. 30. 21:01
18/27 anonim válasza:
*kedvel emberileg, elnézést!
2020. nov. 30. 21:03
19/27 anonim válasza:
Ne hagyd, hogy még neked legyen kellemetlen! Legyen neki az, amiért nem tudja viszonozni az érzéseid, és elszalaszt egy ilyen nőt, aki még főz is neki! Emeld fel a fejed és sétálj tovább. Máris nagyobb leszel a szemében (és nem utolsó sorban persze a magadéban). :)
2020. nov. 30. 22:00
20/27 anonim válasza:
Nem csak szerelmes vagy de alacsony önbizalmad is lehet ha beéred alamizsnával. Pedig biztos lenne olyan srác is, aki örömmel engedne be az életébe, aki felvállalna, és azom lenne hogyan tehetne téged még boldogabbá. Abban reménykedtél, hogy az intimitás hatására viszont beléd szeret de ha így lenne, ő is próbálna több időt szakítani rád, beszélgetnétek sokat, érdekelné a múltad, a gyerekkorod, a vágyaid, jövőképed, terveket szövögetne veled. Én elhiszem, hogy el vagy ájulva, hogy csinált neked egy reggelit, ez fantasztikus de utána azt is értésedre adta, hogy ennyi és ne tovább.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!