Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben az esetben is nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben is nagyon aljas megoldás a (soft) ghosting?

Figyelt kérdés

Nagyon régóta ismerek egy pasit, akivel anno kezdetben eléggé egymásra kattantunk. Családja van, igazából sosem volt vele semmi szándékom, pusztán nagyon jól kijöttünk, egy hullámhosszon voltunk, tagadhatatlanul volt kémia. Zömmel online zajlott a kapcsolattartásunk, de akkoriban találkoztunk élőben is, és voltak érdekes beszélgetéseink. Aztán átment ez a dolog plateau fázisba, nem progrediált sehová a kapcsolatunk, plusz már élőben sem találkoztunk, de azóta is tartunk valamiféle kapcsolatot.

Én őt tényleg eléggé kedveltem, és rosszul esik őszintén szólva, hogy mostanáig ez odáig redukálódott, hogy fun dolgokat meg meme-eket küldözget, néha váltunk pár szót és ennyi. Ez a breadcrumbingnak is egy ótvar változata, szerintem. Ebbe én már belefáradtam, eddig (valószínűleg a múltra való tekintettel) úgy voltam vele, hogy amúgy tök értékesnek tartom, és legalább ilyen távoli barátnak megtartanám, de realizáltam, hogy ez akárhogy is akarom, még a haveri szintet sem üti meg. Így, hogy sosem találkozunk, sosem beszélgetünk, teljesen feleslegesnek tartom, hogy ha csak valami hülyeséget is, de minden nap küldözgessünk a másiknak.

Nyilván az lenne a tiszta, hogy ha ezt megmondanám neki, de igazából ő sem méltatott sosem arra, hogy nyíltan elmondja, mi jár a fejében, csak beletett ebbe a skatulyába. Egy ideje aktívan ebben már nem veszek részt. Ha üzen valamit, valami rövidet válaszolok, de én már ezt feladtam.

Tudom, hogy a breadcrumbing és a ghosting aljas dolog, de jelen felállásban nem találok semmilyen ésszerűbb megoldást az utóbbinál.

Így is védhetetlen?

#online #morzsáztatás #soft ghosting
2020. nov. 26. 11:46
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
81%
istenem annyira buta vagy, hogy az már fáj....
2020. nov. 26. 11:47
 2/23 anonim ***** válasza:
85%
Valaki fordícs má' le emberi nyelve! Nem beszélek ilyen ciho-büfé szakos nyelveket.
2020. nov. 26. 11:50
 3/23 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem egy orövöárt azért mondhatnál neki tekintve, hogy a diskurzusotoknak igen hosszú már a históriája.
2020. nov. 26. 11:50
 4/23 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon fancy a magyar szavakat angolra cserélni, ugye drágám? ;)

Ahhh, komolyan, elfáradtam az írásod által. Tanulj meg magyarúl fogalmazni, mert ez az elcseszett kétnyelvűség katasztrófális.

Mi az aljas abban, ha egy már leépült kapcsolatban nem keresed őt aktívan?

2020. nov. 26. 11:51
 5/23 anonim ***** válasza:
81%

Azt tudod-e aki ilyen szinten vagánykodik az idegen nyelvű szavaival,annak az önértékelése nulla,ez vsupán álarc milyen fancy okosnak adod ki magad.

Ha így társalogsz ne csodálkozz,hogy ghostingolnak avagy te már egy szellem vagy csak hadoválsz az IQ-al.

2020. nov. 26. 12:04
 6/23 anonim ***** válasza:
95%
Nem véletlen goingolsz skatulyába darlin' :D
2020. nov. 26. 12:09
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Jaj kiszabadult a mesterséges inteligencia a gykra.Komoly XXI század,ah le vagyok maradva magyarul 😂
2020. nov. 26. 12:09
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gosztingoljad, aztán goingoljál shoppingolni, bake-eljél egy cake-et, csinálj róla egy jó kis picset az instára és don't worry be happy ok girl?
2020. nov. 26. 12:44
 9/23 anonim ***** válasza:
90%
Ostoba liba, nem csoda, hogy nem birt cernaval.
2020. nov. 26. 12:45
 10/23 anonim ***** válasza:
93%

"Családja van, igazából sosem volt vele semmi szándékom, pusztán nagyon jól kijöttünk, egy hullámhosszon voltunk, tagadhatatlanul volt kémia."

Akkor mégis mi a túróért hisztizel, hogy nem foglalkozik veled?? Ennyire nem kapsz máshonnan önigazolást? Vagy mégis kéne a pali, csak hazudsz nekünk és magadnak is?

2020. nov. 26. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!