Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nevetséges, ha egy alacsony nő nagyon magas pasival van együtt?
Szerintem jobban nézne ki MGK egy magasabb nővel, Megan pedig egy alacsonyabb férfivel.
Igen, csak szerinted.
185 vagyok, volt már 152 és volt 178 magas barátnőm is... Hidd el, az befolyásolta legkevésbé a választásom, hogy majd az instán (vagy a buvárlapokban? LOL :)) "hülyén fogunk e kinézni"
Volt egy pár ismerős csaj, aki mindig ilyen fontos szempontok szerint kereste a férfit, és utasította el a próbálkozókat, hogy:
- de hogy fogunk együtt mutatni
- de hülyén fog kinézni mellettem
- de akkor nem vehetek fel extra magas sarkút
Ők már idősebbek nálad, 40 elmúlt a többségük, és elég sokan pokoli kapcsolatokat éltek meg, mert mikor házastársat/gyermekei apját választották ki, akkor többet nyomott a latba az, hogy ne mutassanak hülyén, mint az, hogy milyen jellemű a pasas.
Szeintem amúgy nincs ezzel semmi gond, ismered a mondást, ki mint veti...
(ps a kedvencem az a csaj volt, akinek egy dolog számított a választásnál, hogy Dr. legyen a férfi... na had ne mondjam, hogy ő milyen kiváló emberekkel állt össze, és most 40+ évesen hogy sír, hogy milyenek a férfiak, sosem ismerné be, hogy ő volt a hülye, mert egy percig nem nézte, hogy a pasas kedves, figyelmes, hűsges e, csak az számított, ha Dr. akkor jöhet, ha nem, akkor nem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!