Egy alacsony nő tud elegánsabban, csinosabban öltözködni?
Figyelt kérdés
2020. aug. 23. 18:46
1/12 anonim válasza:
Miért, szerinted ez csak a magasabb nők kiváltsága?
3/12 anonim válasza:
Már miért ne tudna? Nekem is elegánsan kellett öltözni amikor irodában dolgoztam és sikerült abszolválni a dolgot, pedig csak 154 cm vagyok.
4/12 anonim válasza:
Nem, nem tud. Most boldog vagy? Komolyan, tényleg, ez most milyen kérdés?
5/12 Metionin válasza:
Amúgy van benne ráció mert régebben nehezen lehetett találni a mai Xs-XXs méretnek megfelelő irodai ruhát. A kosztümök meg a blézerek, na meg azok a szövetnadrágok mintha mind nagydarab. magas nőkre készültek volna. De ma már szerintem nincs így, a fast fashion boltok is tele vannak picike blézerekkel, blúzokkal stb.
6/12 anonim válasza:
Kicsit furcsa kérdés ez. Én is alacsony vagyok és igen, tudok nagyon csinosan, elegánsan is öltözködni. Imádom pl. az elegánsabb, combközépig, térdig érő alkalmi ruhákat. :)
7/12 anonim válasza:
És nagyon sok, divatos, ingem, blúzom is van, nem azok a régies direkt buggyos butaságok, hanem a szép, igényes, színes ingek, ujjatlan elegáns blúzok. :)
8/12 anonim válasza:
Ariana Granda, Kylie Minogue és Sabrina Carpenter pl alig több mint 150cm szerintem elég elegánsan is tudnak kinézni ha akarnak.
9/12 anonim válasza:
Igen, persze, főleg ha jó az alakja. Amúgy a magassarkú csodákat tud tenni, és nagyon elegáns, csinos is.
10/12 anonim válasza:
Mi számít neked alacsonynak? Én a 162cm-el annak számítok, de mégis csak elegánsan öltözöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!