Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nevetséges, ha egy alacsony nő nagyon magas pasival van együtt?
Szerintem jobban nézne ki MGK egy magasabb nővel, Megan pedig egy alacsonyabb férfivel.
Csak szerinted nevetséges.
Az emberek még nem úgy választanak párt, hogy pár idióta mit szól a magassagukhoz.
A képen látható pár még annyira nem is vészes, szerintem ők kevésbé mutatnak jól egymás mellett: [link]
Vagy
Én is mosolygok azon, amikor egy 1,5 méteres nő és 2 m méteres pasi együtt van. Nem rosszból, nem látok bele a kapcsolatukba, tuti boldogok, csak nekem maga a látvány megmosolyogtató + mivel nem voltam még ilyen helyzetben el se tudom képzelni hogy egy állóhelyzetben lévő csókcsata hogy néz ki náluk. (azt kétlem, hogy kényelmes lenne), de ha ők boldogok, hát egészségükre!
#6 az teljesen oké, MGK és Megan között 30cm különbség van. Egyáltalán nem jogos a felháborodásod, sőt kissé túlzóan és nevetségesen hat. Ne fordítsd ki kérlek a szavaimat.
Ne értsetek félre, egy szóval se mondtam, hogy zavarnak az ilyen párosok, csak nevetségesek. Felőlem egy 140 cm magas lány aká egy 210cm magas sráccal is összejöhet, egyáltalán nem fogok beléjük kötni.
Szerintem nekem is lehet önálló véleményem. Én nem oktatlak ki titeket, mert nem egyezik a véleményünk. De nem is lényeg.
#5 172cm vagyok és lány, szó sincs róla, hogy nem kellek a pasiknak, de köszönöm, hogy megosztottad velem az elképzeléseidet.
Egy szóval se mondtam, hogy szakítsatok a párotokkal, ha x cm-el magasabb nálatok. Nem kell kiakadni és felfújni a dolgot, csak elmondtam, hogy szerintem kissé nevetséges és mosolygok rajta egy jót. Nekem mindegy kivel vagytok együtt vagy kivel nem, ez mindenkinek a saját döntése. Ha nektek jó, akkor nekem is, mert mint mondtam nem kötök bele az ilyen párokba.
#15 ne személyeskedjünk már légyszíves:) Ez egy anonim oldal, nem tudhatod, hogy ki vagyok, vagy mennyi barátom van. De hogy megnyugodj, elmondom, hogy vannak barátnőim és fiú haverjaim is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!