Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem nevetséges, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nevetséges, ha egy alacsony nő nagyon magas pasival van együtt?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem jobban nézne ki MGK egy magasabb nővel, Megan pedig egy alacsonyabb férfivel.

2020. nov. 24. 11:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
89%
170 cm vagyok, a párom 190 cm. Szerinted majd azért lesütöm a szemem és kidobom, mert valami kis arctalan h.ülyegyerek helyett nem illünk össze? :D
2020. nov. 24. 11:42
 12/23 anonim ***** válasza:
87%

Csak szerinted nevetséges.

Az emberek még nem úgy választanak párt, hogy pár idióta mit szól a magassagukhoz.

2020. nov. 24. 11:45
 13/23 anonim ***** válasza:
97%

A képen látható pár még annyira nem is vészes, szerintem ők kevésbé mutatnak jól egymás mellett: [link]

Vagy

[link]

Én is mosolygok azon, amikor egy 1,5 méteres nő és 2 m méteres pasi együtt van. Nem rosszból, nem látok bele a kapcsolatukba, tuti boldogok, csak nekem maga a látvány megmosolyogtató + mivel nem voltam még ilyen helyzetben el se tudom képzelni hogy egy állóhelyzetben lévő csókcsata hogy néz ki náluk. (azt kétlem, hogy kényelmes lenne), de ha ők boldogok, hát egészségükre!

2020. nov. 24. 11:45
 14/23 A kérdező kommentje:

#6 az teljesen oké, MGK és Megan között 30cm különbség van. Egyáltalán nem jogos a felháborodásod, sőt kissé túlzóan és nevetségesen hat. Ne fordítsd ki kérlek a szavaimat.

Ne értsetek félre, egy szóval se mondtam, hogy zavarnak az ilyen párosok, csak nevetségesek. Felőlem egy 140 cm magas lány aká egy 210cm magas sráccal is összejöhet, egyáltalán nem fogok beléjük kötni.

Szerintem nekem is lehet önálló véleményem. Én nem oktatlak ki titeket, mert nem egyezik a véleményünk. De nem is lényeg.

#5 172cm vagyok és lány, szó sincs róla, hogy nem kellek a pasiknak, de köszönöm, hogy megosztottad velem az elképzeléseidet.

2020. nov. 24. 11:51
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha látok valamit, ami vicces, elküldöm barátoknak messengeren. Nagyon fájhat valami, ha idegenekkel kell nevetned valakin.
2020. nov. 24. 11:54
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát tény, hogy jobban néznek ki azok a párok, ahol nem extrém a magasságkülönbség. De és?:D Ha egyszer pont abba szeret bele valaki, aki nála 40 centivel magasabb, akkor mi van? A vőlegényem 197 cm, én 162. Igen, látványra biztos jobban néznék ki egy 175 cm-es pasival, ő meg egy 180 centis nővel. De hát ez van, pont egymást szeretjük és kész. Nem fogom amiatt szarul érezni magam, mert ez valaki szerint "nevetséges":)
2020. nov. 24. 11:54
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
En 167 cm vagyok parom 195. Nalunk sztem pont tökéletes a magassagkulonbseg, azt meg le..szrom h masok mit gondolnak rolunk hogyan nezunk ki. Volt mar 170 es 175 cmes parom is. Akkor a nagyszuloktol azt hallgattam (kb ez ilyen szintu kritika) hogy nem nezunk ki jol egymas mellett. Fokent hogy a parom nagyon vekony volt en meg akkor atlag sulyu (56 kg). Aztan amikor felszedtem jo par kilot, akkor meg inkább megkaptam hogy nem nezunk ki jol egymas mellett. Azota az ikyen rosszindulatot elengedem a fulem mellett.
2020. nov. 24. 11:55
 18/23 anonim ***** válasza:
91%
Az nevetségesebb, hogy más embereken szórakozol, ráadásul olyan tulajdonságuk miatt, amiről nem is tehetnek
2020. nov. 24. 11:58
 19/23 A kérdező kommentje:

Egy szóval se mondtam, hogy szakítsatok a párotokkal, ha x cm-el magasabb nálatok. Nem kell kiakadni és felfújni a dolgot, csak elmondtam, hogy szerintem kissé nevetséges és mosolygok rajta egy jót. Nekem mindegy kivel vagytok együtt vagy kivel nem, ez mindenkinek a saját döntése. Ha nektek jó, akkor nekem is, mert mint mondtam nem kötök bele az ilyen párokba.

#15 ne személyeskedjünk már légyszíves:) Ez egy anonim oldal, nem tudhatod, hogy ki vagyok, vagy mennyi barátom van. De hogy megnyugodj, elmondom, hogy vannak barátnőim és fiú haverjaim is.

2020. nov. 24. 12:04
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez még nem nagy különbség. Ismerősöm 150 centi. 2 méter alatti pasikkal szóba sem áll. Neki ez kell, ez tetszik. Ja meg a 20 centis farokméret ami alap nála. Szóval elvárásai bőven vannak :D
2020. nov. 24. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!