Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek is csak a pénz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek is csak a pénz számít?

Figyelt kérdés

Ti is ilyenek vagytok, mint a videókban szereplő lányok?

Vagy a lányok többsége ilyen?

https://www.youtube.com/watch?v=2uIlKXMEU9U

https://www.youtube.com/watch?v=6YH-K-cj6TY

2020. nov. 22. 16:37
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
92%
Húha, micsoda ördögi terv. Ha ettől jobban érzed magad, akkor hajrá!
2020. nov. 22. 17:38
 22/40 anonim ***** válasza:
92%

Azt nem tagadja senki, hogy léteznek ilyenek, de ezzel miért foglalkozol? Vannak olyan férfiak, akik nőket vernek. Akkor minden férfi nőverő? Nem. Minek foglalkozzak nőverőkkel? Keresek olyat, aki nem ver nőket.

Ez miért nehéz neked?

2020. nov. 22. 17:51
 23/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztatást! Kíváncsi leszek az eredményre.

Én egy átlagos srác vagyok, regisztrációt követően engem pár óra alatt 2-3 lány szokott jobbra húzni.

Van egy haverom, ő nagyon jó srácnak számít külsőre (csoda, hogy nincs barátnője), ők azt mondta, hogy a regisztrációt követően pár órán belül 12 lány húzta jobbra.

Kíváncsi vagyok, hogy az általam kreált képnélküli profilt mennyien húzzák jobbra (de leírtam kulturáltan, hogy pénzes vagyok).

2020. nov. 22. 17:54
 24/40 A kérdező kommentje:
"de ezzel miért foglalkozol?" csak kíváncsiság, mindig is izgatott az emberi "természet"
2020. nov. 22. 17:55
 25/40 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom, hogy nézel ki, de nagyon taszító tulajdonság, hogy ennyire foglalkozol olyan emberekkel, akiket lenézel. Ez már kuka.
2020. nov. 22. 18:04
 26/40 A kérdező kommentje:

Az is taszító tulajdonság kedves utolsó, hogy neked meg csak a külső számít, a belső értékek nem!

"Nem tudom, hogy nézel ki"

2020. nov. 22. 18:15
 27/40 anonim ***** válasza:
89%

Azért írtam, mert mindegy, hogy nézel ki, ez az egy belső tulajdonság annyira gusztustalan, hogy nem számít.

Funkcionális analfabétának tetszik-e lenni?

2020. nov. 22. 18:17
 28/40 A kérdező kommentje:
Te is csak a pénzre mész! Nem beszélek veled.
2020. nov. 22. 18:20
 29/40 anonim ***** válasza:
89%

Nem megyek a pénzre, van sajátom. És ha látnál, hozzám se szólnál. A magamfajta szürke embereket nem veszik észre.

Vagy most általánosítanom kell? Ha pitsavillantós qrva lennék, aki a pénzre megy, akkor érdekelnélek.

2020. nov. 22. 18:23
 30/40 A kérdező kommentje:
Pont akkor nem érdekelnél, ha a pénzre mennél!
2020. nov. 22. 18:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!