Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tippeket szeretnék, hogy, hogy, hol, miként és kérjem meg szerelmem kezét (nem kell extrém dolgokra gondolni) és milyen szépet mondjak, mit mondjak?
MIKROFONT XDXD
igen mikrofont ne
meg sok ember elött se kérd meg a kezét.
mondjuk mennyetek ki valami hegyre és ott kérd magad amikor az égbolt csillagos
esetleg ott ahol megismerkedtetek, vagy valami nagyon kellemes emlékeket őrző helyen.
de akár otthon is megfelel mondjuk veszel egy csomó rózsát meg gyertyákat gyújtasz, az is elég romantikus.
szereti a barátnőd a twilightot???
mert ha olvasta a könyvet akkor mondhatnád neki,hogy :
"Mielőtt megismertelek ...(név)az életem olyan volt mint egy holdtalan éjszaka, nagyon sötét,de azért akadtak csillagok,az életem apró fénypontjai...Aztán egyszer csak te átszáguldottál az egemen,mint valami meteor és hirtelen minden lángba borult,minden csupa szépség és ragyogás lett.
(és ha véletlen szakítottatok közbe akkor mondd hozzá,hogy)Amikor elváltunk,amikor a meteor lehullt a láthatár mögé,minden elsötétült.Csakhogy a szememet már elvakította a fény:nem láttam többé a csillagokat.És így már nem volt értelme semminek.
ezt tényleg este a csillagos ég alatt kéne.
szerintem mindenképp kettesben legyetek.esetleg azon a helyen,ahol először randiztatok,vagy valhol ahova kellemes emlékek történtek veletek.
monjuk mi a Nemzeti Színháznál randiztunk először a párommal,naplemente,Duna part,csillagok:) hát az tetszene,ha ugyanitt kérné meg a kezemet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!