Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tanár-diák felállásból induló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanár-diák felállásból induló párkapcsolat? Láttatok már rá példát, személyes tapasztalat?

Figyelt kérdés
2020. nov. 20. 22:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Saját, 2X.
2020. nov. 20. 23:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Megkérhetlek, hogy ki is fejtsd egy kicsit? Például hogyan ismerkedtetek meg, hogyan lett belőle kapcsolat, hogyan működött, meddig tartott stb., amit fontosnak vagy érdekesnek érzel elmesélni.
2020. nov. 20. 23:02
 3/8 anonim ***** válasza:
a régi osztályfőnőköm valahogy beszervezte magának egy volt évfolyam társamat kb 15-20év különbség van köztük, részleteket nem tudok h smint történt nem mintha annyira érdekelne. De enne már lassan 10éve és azóta már van 2 gyerekük
2020. nov. 20. 23:07
 4/8 anonim ***** válasza:
37%

1. vagyok.

1.: Középiskola. Ő volt a tanárnőm, az utolsó fél évben voltunk együtt. A suli fél éve + pár hónap.

2.: Másik sulim. Ő volt az osztályfőnöknőm. Elmentem egy sportversenyére, amiről nem is tudtam, hogy ő is játszik, csak kaptam 2 jegyet. Aztán dumáltunk, és lett belőle majd 2 év, utolsó évben nála laktam.

2020. nov. 20. 23:13
 5/8 anonim ***** válasza:

,Nálunk nem teljesedett ki a kapcsolat, de remélem nem baj, ha írok.

Utolsó évben jött egy tanár, én akkor voltam 19, ő 29. Sokat beszélgettünk órán is, megtetszettem neki és bent maradt órák után is dumálni velem. Nagyon jól kijöttünk, sokat hülyéskedtünk, de komoly dolgokat is meg tudtunk beszélni egymással. Sokszor el is vitt kocsival egy darabig, mert egy irányba laktunk. Olyan december-január fele értük el azt a pontot, hogy itt van valami.Végül amiatt nem lett belőle semmi, mert én suli után külföldre költöztem, így nem lett volna értelme elkezdeni egy kapcsolatot.

De úgy gondolom működhetett volna. Nyilván az elején nehéz lett volna titkolni, de mivel az utolsó évem volt így érettségi után nem lett volna beleszólása senkinek, ha felvállaljuk.

2020. nov. 20. 23:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem lett semmi, mert csak evekkel kesobb egy osztalytalkozon vallotta be, hogy igazan nem vette volna rossz neven, ha beprobalkozom akkor nala. Pedig tenyleg olyan no volt, hogy mindenki rola beszelt a suliban. Akkoriban minden hetvegen buliztam, valoszinuleg vak voltam.
2020. nov. 20. 23:29
 7/8 anonim ***** válasza:
97%

Én ismerek ilyen kapcsolatokat. Fogalmazzunk úgy, hogy jelenleg működnek. Mert ebből 2 olyan van, ahol a felesége mellől dobbantott a férfitanár egy "újabb modellért", mindkét esetben megcsalással és ilyen esetekben sztem nem lenne meglepő, ha 10 év múlva ugyanúgy dobnák a kövi alanyt is egy még feszesebb, zsengébb nőért, ha van rá vevő.

Egy olyan példáról tudok, ahol mindketten szabadok voltak, izzott a levegő köztük akkor is, amikor a pasi tanította a csajt, de nem történt semmi addig, amíg tanította, mert a férfi korrekt volt, és a lány sem akarta bajba keverni. Utána 2 évvel összejöttek, azóta is együtt vannak vagy 10 éve, van gyerek is.

2020. nov. 20. 23:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Egy volt iskolatársam (jelenleg munkatársam) jött össze egy tanárral. Lebuktak, mert valaki rájuk nyitott a kis tanáriban. Ennek 16 éve. Azóta is együtt vannak. A tanár szüleinél élnek a kezdetek óta. Se eljegyzés, se házasság, se gyerek.
2020. nov. 21. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!