Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy biszex srácot, valakinek tapasztalata?
Elfogadtam, nem zavar a dolog.
Érdekelne biszex srácok vagy partnerük véleménye.
Miben lenne más ez a kapcsolat, mint két hetero között?
Másoknál ez hogy működik?
Az egyes válasza sajnos nem alaptalan, a homoszexuális közösségben elterjedt a HIV és AIDS. Mielőtt óvszer nélkül szexeltek, végezzetek mindketten STD tesztet. Hozzáteszem, hogy ezt heteró párok esetén is elvárnám.
Ha nem zavar téged, hogy előbb-utóbb harmadik fél is csatlakozik az ágyban, akkor hajrá...
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Lehet olvasgatni, jobban jártál volna ezt a kérdést ki se írod.
Én biszex férfi vagyok, de 90%-ban a nőkhöz jobban vonzódom, csak nőbe tudok szerelmes lenni, az utcán inkább a nőket nézem meg, akarok majd családot, gyerekeket. De párszor dugtam férfit és szoptunk oda-vissza ez igaz.
Na rólam soha az életben nem fogja megtudni se a családom, se a barátaim, ismerőseim, se senki. Jobb a békesség.
Köszönöm a válaszokat. Nemi betegséget nem csupán biszextől lehet elkapni.
Én elsősorban magát a személyt nézem, és nem azt, hogy nemileg kihez/kikhez húz. Ettől még senki se kevesebb a szememben. Se egy leszbikus, se egy meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!