Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú létemre nagyon ügyelek a rendre, környezetemre. Női szemmel ez úgymond férfiatlan? Taszító?
Nagyon odafigyelek, hogy rend legyen a környezetemben. Magam után mindig elpakolok, elmosogatok egyből, levetett ruháimat élére hajtom és a szekrénybe teszem.
Alapvetően azt gondolnám, hogy ez a normális, mert ezt láttam otthon, de a volt barátnőm pl mindig szétdobálta a ruháit, és hülyének nézett amikor én a sajátomat rendben elraktam.
Másik élmény, hogy barátokkal balcsin voltunk a hétvégén, és amikor jöttünk el, összecsomagoltam és a levetett pólóimat is szépen belehajtogattam a bőröndömbe, mire az egyik csaj megjegyezte, hogy nem látott még fiút így pakolni a ruháit.
Azt nem mondanám, hogy rendmániás lennék, mert néha előmarad 1-1 ruhadarab, de csak ha egyedül vagyok.
Szóval ez női szemmel nézve gáz?
23F
ma 22:24
mondjuk én vasalni nem vasalok, mert nem tudok :)
ha nem ügyelsz kínosan a rendre, akkor semmi baj.
akkor lenne esetleg, ha mindig port törölnél meg porszívóznál/felmosnál.
szerintem az hogy rendet tartasz magad körül, az kifejezetten jó, meg ha majd együtt élsz egy nővel, akkor biztos imádni fogja, hogy nem kell utánad menni egész nap és pakolni amit szétdobáltál.
mondjuk van egy ismerősöm, akihez ha elmegyek, és ad mondjuk kávét, akkor még meg se ittam már tépi ki a kezemből a csészét, hogy elmoshassa.. (de ő nő)
szerintem ez egy kifejezetten pozitív tulajdonság.:)
Ne haragudj, de én megkattannék tőled. laktam együtt ilyen fiúval (csak lakótársi viszony) és az agyamra ment, mikor én elnyúltam a kanapén egy hosszú nap után és ő elvágólagosan rendezgette a jegyzeteit meg éjfélkor állt neki vasalni. úgy éreztem magam mint egy haszontalan lusta disznó, aki csak henyél, pedig én is igényes vagyok a környezetemre, csak épp nem állok neki élére hajtogatni a ruháimat.
randiztam egyszer egy pasassal és dühösen mesélte, hogy az exnője egyszer kifröccsentette a pörköltszaftot a tűzhelyre és képzeljem el, hogy egy álló napig ott volt a folt a főzőlap mellett!! szerintem mondanom se kéne, menekültem...
24 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!