Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú létemre nagyon ügyelek a rendre, környezetemre. Női szemmel ez úgymond férfiatlan? Taszító?
Nagyon odafigyelek, hogy rend legyen a környezetemben. Magam után mindig elpakolok, elmosogatok egyből, levetett ruháimat élére hajtom és a szekrénybe teszem.
Alapvetően azt gondolnám, hogy ez a normális, mert ezt láttam otthon, de a volt barátnőm pl mindig szétdobálta a ruháit, és hülyének nézett amikor én a sajátomat rendben elraktam.
Másik élmény, hogy barátokkal balcsin voltunk a hétvégén, és amikor jöttünk el, összecsomagoltam és a levetett pólóimat is szépen belehajtogattam a bőröndömbe, mire az egyik csaj megjegyezte, hogy nem látott még fiút így pakolni a ruháit.
Azt nem mondanám, hogy rendmániás lennék, mert néha előmarad 1-1 ruhadarab, de csak ha egyedül vagyok.
Szóval ez női szemmel nézve gáz?
23F
F/16
bunkó paraszt, ő is ember és ő legalább normális ne mint te...bár én nemvagyok rendmániás, de néha én is összepakolok ^^
igazából én írtó trehány vagyok és a szobám olyan mint egy természeti katasztrófával sulytotta övezet. szóval én eléggé akkor az ellentéted vagyok.
hogy őszinte legyek engem nem zavar, ha valaki olyan pedáns jelled a rend és tisztaság terén mint te. inkább kicsit zavarba jövök, hogy én nem ilyen vagyok.
ne aggódj nincs veled baj, és nem férfiatlan az amit művelsz. inkább örülj neki :)
L/18
Nem gáz, ez nem feltétlenül nemfüggő. Nekem tetszik, ha egy férfi igényes.
Bár én a tisztaságra + személyi higiéniára vagyok kényes, a rendre nem nagyon, nálam is kupi van, pasitól se várok el rendet. De ha ilyen lenne a kedvesem, nem zavarna, az viszont igen, ha engem szekálna, amiért nem vagyok annyira pedáns. Remélem, összecsiszolódtok majd a pároddal, akárhogy vélekedik a rendről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!