Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiú létemre nagyon ügyelek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú létemre nagyon ügyelek a rendre, környezetemre. Női szemmel ez úgymond férfiatlan? Taszító?

Figyelt kérdés

Nagyon odafigyelek, hogy rend legyen a környezetemben. Magam után mindig elpakolok, elmosogatok egyből, levetett ruháimat élére hajtom és a szekrénybe teszem.

Alapvetően azt gondolnám, hogy ez a normális, mert ezt láttam otthon, de a volt barátnőm pl mindig szétdobálta a ruháit, és hülyének nézett amikor én a sajátomat rendben elraktam.

Másik élmény, hogy barátokkal balcsin voltunk a hétvégén, és amikor jöttünk el, összecsomagoltam és a levetett pólóimat is szépen belehajtogattam a bőröndömbe, mire az egyik csaj megjegyezte, hogy nem látott még fiút így pakolni a ruháit.

Azt nem mondanám, hogy rendmániás lennék, mert néha előmarad 1-1 ruhadarab, de csak ha egyedül vagyok.

Szóval ez női szemmel nézve gáz?

23F

2010. aug. 10. 22:10
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
nem, ez nagyon jó. a lényeg, h védekezz, h aztán ne kelljen abortuszra menni.
2010. aug. 10. 22:11
 2/24 anonim ***** válasza:

F/16

bunkó paraszt, ő is ember és ő legalább normális ne mint te...bár én nemvagyok rendmániás, de néha én is összepakolok ^^

2010. aug. 10. 22:13
 3/24 anonim ***** válasza:

igazából én írtó trehány vagyok és a szobám olyan mint egy természeti katasztrófával sulytotta övezet. szóval én eléggé akkor az ellentéted vagyok.

hogy őszinte legyek engem nem zavar, ha valaki olyan pedáns jelled a rend és tisztaság terén mint te. inkább kicsit zavarba jövök, hogy én nem ilyen vagyok.

ne aggódj nincs veled baj, és nem férfiatlan az amit művelsz. inkább örülj neki :)

L/18

4/24 anonim ***** válasza:
idegesítő ha a férjem széthagyja a ruháit,de ha mindig élére hajtaná az is dühítene hosszú távon,van h én is szétdobálom a ruháimat,ezért ugy gondolom a középút
 5/24 anonim ***** válasza:
mégvalami nemvagyok nő, úgyh nemtom milyen női szemmel :D
 6/24 anonim ***** válasza:

Nem gáz, ez nem feltétlenül nemfüggő. Nekem tetszik, ha egy férfi igényes.

Bár én a tisztaságra + személyi higiéniára vagyok kényes, a rendre nem nagyon, nálam is kupi van, pasitól se várok el rendet. De ha ilyen lenne a kedvesem, nem zavarna, az viszont igen, ha engem szekálna, amiért nem vagyok annyira pedáns. Remélem, összecsiszolódtok majd a pároddal, akárhogy vélekedik a rendről :)

2010. aug. 10. 22:14
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon értékelem, hogy ha egy pasi rendet tud tartani maga körül!!! Baromira nagy előny, hogy nem nekem kell utána pakolgatnom, miközben ő természetesnek veszi, hogy ugráljak körülötte, hanem odafigyel erre. Nekem nagyon imponál, ha szép, rendes lakásba teszem be a lábam. Volt már olyan barátom, aki körül akkora volt a kupleráj a lakásában, hogy nem szívesen mentem át hozzá...
2010. aug. 10. 22:15
 8/24 A kérdező kommentje:
Volt barátnőmről volt szó, de ez miatt nem volt probléma közöttünk :)
2010. aug. 10. 22:16
 9/24 A kérdező kommentje:
ELSŐ: köszi a tanácsot, védekezni fogok :P
2010. aug. 10. 22:17
 10/24 anonim ***** válasza:
A túlzott tisztaság/rendmánia valóban nem túl férfias, de nevezd máshogy. Mondjuk helyette hogy "katonás" vagy, és egyből más lesz a leányzó fekvése. Hmm?
2010. aug. 10. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!