Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiú létemre nagyon ügyelek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú létemre nagyon ügyelek a rendre, környezetemre. Női szemmel ez úgymond férfiatlan? Taszító?

Figyelt kérdés

Nagyon odafigyelek, hogy rend legyen a környezetemben. Magam után mindig elpakolok, elmosogatok egyből, levetett ruháimat élére hajtom és a szekrénybe teszem.

Alapvetően azt gondolnám, hogy ez a normális, mert ezt láttam otthon, de a volt barátnőm pl mindig szétdobálta a ruháit, és hülyének nézett amikor én a sajátomat rendben elraktam.

Másik élmény, hogy barátokkal balcsin voltunk a hétvégén, és amikor jöttünk el, összecsomagoltam és a levetett pólóimat is szépen belehajtogattam a bőröndömbe, mire az egyik csaj megjegyezte, hogy nem látott még fiút így pakolni a ruháit.

Azt nem mondanám, hogy rendmániás lennék, mert néha előmarad 1-1 ruhadarab, de csak ha egyedül vagyok.

Szóval ez női szemmel nézve gáz?

23F

2010. aug. 10. 22:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Elképzelem, hogy szexelni akartok leveszitek a ruháitok és te elötte élére hajtod:D
2010. aug. 10. 22:20
 12/24 A kérdező kommentje:
Jó na ennyire azért nem :D :D
2010. aug. 10. 22:21
 13/24 anonim ***** válasza:

Nagyon pedáns, percíz fiatalember vagy! :) Nem gáz, szerintem! :)Legyél büszke magadra, amiért ilyen jó nevelést kaptál a szüleidtől :) Aki esetleg rosszindulatúan áll hozzá a személyiséged ezen tulajdonságához, az inkább vegyen példát Rólad, tanuljon rendet! :)

20/L

2010. aug. 10. 22:22
 14/24 anonim ***** válasza:
Nekem csak azért taszító, mert idegesít ha vki ennyire ügyel a rendre.Tök mindegy h az illető férfi vagy nő.De egyébként semmi baj nincs vele.
2010. aug. 10. 22:24
 15/24 anonim ***** válasza:
19L
 16/24 anonim ***** válasza:
Sz teljesen normális,mondjuk a mai világban egyre ritkább.Én még házimunkát is csinálok,főzök vasalok,bulikon meg mindig én mosogatok.
 17/24 anonim ***** válasza:

Aranyos..:D

Nekem is kéne egy ilyen pasi nem lenne rendetlenség..:D:D

2010. aug. 10. 22:25
 18/24 A kérdező kommentje:
Így összesítve akkor gáz :D zsír :D
2010. aug. 10. 22:33
 19/24 anonim ***** válasza:
Ha nem borulsz ki egy ledobott ruha miatt, inkább jó tulajdonság.
2010. aug. 10. 22:34
 20/24 A kérdező kommentje:
Nem borulok ki, csak magam után szeretek rendet hagyni.
2010. aug. 10. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!