Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Photofeeler milyen oldal?
Nem hiszem hogy látnák. A másik hogy csinálhatsz sima regisztrációt is. Nem kell hozzá FB.
Amúgy meg képeket lehet magadról feltölteni és azt értékelik anonim felhasználók szerte a világban.
Igyenesen is lehet csinálni az egészet de akkor neked is kell másokat értékelni. Nagyon jó arra hogy megtudd mit gondolnak a képről mások is. Mennyire jó. Be lehet állítani nem és korcsoport szerint is iletve hogy üzleti vagy randi oldahoz kell stb.
Nagyjábol olyan 20-30 értékeléstől már egészen megbízható. 50 tól meg már biztos hogy pontos. De ezt ki is fogja neked írni.
Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam mint a kettes, hihetetlen magas értékeléseket kaptam, pedig nem vagyok jó külsővel megáldva.
Az a lényeg, hogy itt elsősorban azt értékelik, hogy a képen milyennek látszódsz, nem azt hogy osszessegeben milyen vagy. Viszont van egy csomó nagyon jó fej felhasználó, akik adnak tippeket is, hogy hogyan nézz ki jobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!