Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért mindig a kérdés feltevőjét támadják, mért mindig ő a hibás?
Mások felett a legkönnyebb pálcát törni.
Aki benne van egy rossz kapcsolatban, annak általában nincs rálátása, míg egy külső szemlélőnek van.
22-re:
Ez azt mutatja, hogy őket indulatba hozza ez a kérdés. Miért? Valószínűleg azért, mert hasonló megoldatlan problémák vannak az ő életükben is, és tkp saját magukra dühösek, hogy ők sem merték/tudták meglépni azt, amire másokat biztatnak.
Tudod, van az a mondás, hogy a kibicnek semmi se drága.
Persze, van amikor a kérdező földh..lye. Pl. megkérdezi, hogy ha első osztályban nem lehet buktatni (márpedig nem lehet), akkor ez azt jelenti, hogy korlátlanul hiányozhat a gyerek? Eleve a kérdés nevetségesen abszurd, de jönnek a válaszok sorra, hogy ha túl sokat hiányzik a gyerek, akkor nem kap bizonyítványt, tehát formálisan nem bukik, de újra kell járnia az első osztályt. Ő meg 15 válasz után újra ugyanonnan folytatja.
Na, akkor én is fogtam a fejem, de nem akartam indulatosan válaszolni, ezért csak annyit írtam, hogy ha ennyire erős problémái vannak az értő olvasással, azon nem tudunk segíteni. Szóval egy kicsit azért kijött, hogy mit gondolok róla, de nem voltam agresszív vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!