Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legjobb barátnőm többet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátnőm többet érez irántam, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Először is szeretném, ha hülye válaszoktól kímélnétek, nem vagyok már kamasz, hogy trágárkodjak.

Van egy legjobb barátnőm már 5 éve, a kezdetektől tudta, hogy én a lányokat szeretem. Nagyon szép, nőies, különleges lány. Annak ellenére, hogy vonzónak tartom, nem néztem rá soha úgy, mint lányra, mert a barátságunk fontos. Ő hetero, komoly kapcsolatai is voltak. Egy ideje olyan jeleket küld, mint pl. nyakra puszi, több ölelgetés, simogatások stb és ezek elég egyértelmű dolgok.

3 hónapja elkövettem egy hibát, mikor nálam voltunk, boroztunk és én eléggé beállva megcsókoltam. Utána persze bocsánatot kértem, de ő úgy nem is szólt semmit. A csók előtt is furán viselkedett, mint pl. akkor, mikor elkezdtem randizni egy lánnyal, ő pedig kiakadt, meg hisztizett, én meg nem értettem, hogy mi baja van. Lényeg, hogy megváltozott a viselkedése, mikor találkozunk, akkor hosszan néz, meg zavart lesz, pedig ő nem szokott zavarban lenni. A napokban rákérdeztem konkrétan, hogy miért változott meg a viselkedése és azt mondta, hogy mert furcsát érez velem kapcsolatban, de lényegtelen. Én szeretem őt és nem akarnám, hogy szétzúzza ez a dolog a kapcsolatunkat, még ha lenne is egy jó esténk. Érzékeny és idegileg labilis, így nem akarom megbántani. Mit tehetnék, hogy ne legyen neki rossz?

30/N

2010. aug. 10. 20:08
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Ez tök jó, de hogy adta be a derekát?
2010. aug. 16. 21:43
 32/32 anonim ***** válasza:
Hát... azzal kezdte h igen elolvasta... és... hát... idézem: "hihi... nem fogok veled lefeküdni". Aztán mikor kicsit komolyabbra fordult a beszélgetés elmondta, hogy párszor már az ő fejében is megfordult, de ő akkor sem akar semmit. Ez volt csütörtökön. Pénteken "poénból" kapott egy puszit a szájára, amit vissza is adott... de akkor csak ennyi volt. Vasárnap már többet adtam, de azt mondta ezt nem szabad. Már 3 éve szerelmes volt nagyon egy srácba, ráadásul mindketten elég kemény vallási nevelést kaptunk... 1 hét múlva vasárnap már megcsókolt, de azt mondta, hogy ő még mindig azt a fiút szereti. Engem is... de Őt jobban... Én akkor sem adtam fel... folyamatosan ott voltam körülötte... és úgy 2-3 hete... már nem is érdekli a srác xD Nem hittem h ilyen megtörténhet! Ő sem. Fél éve még hozzá is ment volna, most viszont már engem szeret!
2010. aug. 17. 10:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!