Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőm többet érez irántam, mit tehetnék?
Először is szeretném, ha hülye válaszoktól kímélnétek, nem vagyok már kamasz, hogy trágárkodjak.
Van egy legjobb barátnőm már 5 éve, a kezdetektől tudta, hogy én a lányokat szeretem. Nagyon szép, nőies, különleges lány. Annak ellenére, hogy vonzónak tartom, nem néztem rá soha úgy, mint lányra, mert a barátságunk fontos. Ő hetero, komoly kapcsolatai is voltak. Egy ideje olyan jeleket küld, mint pl. nyakra puszi, több ölelgetés, simogatások stb és ezek elég egyértelmű dolgok.
3 hónapja elkövettem egy hibát, mikor nálam voltunk, boroztunk és én eléggé beállva megcsókoltam. Utána persze bocsánatot kértem, de ő úgy nem is szólt semmit. A csók előtt is furán viselkedett, mint pl. akkor, mikor elkezdtem randizni egy lánnyal, ő pedig kiakadt, meg hisztizett, én meg nem értettem, hogy mi baja van. Lényeg, hogy megváltozott a viselkedése, mikor találkozunk, akkor hosszan néz, meg zavart lesz, pedig ő nem szokott zavarban lenni. A napokban rákérdeztem konkrétan, hogy miért változott meg a viselkedése és azt mondta, hogy mert furcsát érez velem kapcsolatban, de lényegtelen. Én szeretem őt és nem akarnám, hogy szétzúzza ez a dolog a kapcsolatunkat, még ha lenne is egy jó esténk. Érzékeny és idegileg labilis, így nem akarom megbántani. Mit tehetnék, hogy ne legyen neki rossz?
30/N
Nálunk mindketten heterók voltunk :)
Aztán jöttek a részéről a jelek... engem is elkezdett komolyabban érdekelni... majd el mondtam neki, hogy néha már gondoltam rá... hogy... esetleg... 1 csók...
Akkor azt mondta, hogy nem... de nem sokkal később mégis megtörtént :D
Azóta együtt vunk... Előttem 3 éve szerelmes volt már (nagyon) egy fiúba... most viszont... boldogok vagyunk egymással... (bár még csak kb 2-3 hónapja...)
Beszélj sztem te is vele! Lehet komoly, de amíg nem is próbálod meg, nem fogod sohasem megtudni!
Sok sikert! (18/L)
08-11 19:14 vok...
Remélem sikerül nektek! Én naon szurkolok! Ha sikerült vele beszélni, írsz?
(Am... énis hasonló helyzetben voltam... amikor először említettem neki e-mail-ben h mit is érzek... tiszta görcsben volt a gyomrom. Végig arra gondoltam, mit fog szólni, ha elolvassa. Este bejelentkezett msn-re, és mondta h még nem nézte... na akk még idegesebb lettem... minden másodperc kész kín volt. Végig azon rágódtam, most vajon hol tarthat, melyik részt olvassa... aztán válaszolt. Elkezdte húzni... h, hát... izé... nekem meg a pulzusom az egekben... De most velem van!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!