Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőm többet érez irántam, mit tehetnék?
Először is szeretném, ha hülye válaszoktól kímélnétek, nem vagyok már kamasz, hogy trágárkodjak.
Van egy legjobb barátnőm már 5 éve, a kezdetektől tudta, hogy én a lányokat szeretem. Nagyon szép, nőies, különleges lány. Annak ellenére, hogy vonzónak tartom, nem néztem rá soha úgy, mint lányra, mert a barátságunk fontos. Ő hetero, komoly kapcsolatai is voltak. Egy ideje olyan jeleket küld, mint pl. nyakra puszi, több ölelgetés, simogatások stb és ezek elég egyértelmű dolgok.
3 hónapja elkövettem egy hibát, mikor nálam voltunk, boroztunk és én eléggé beállva megcsókoltam. Utána persze bocsánatot kértem, de ő úgy nem is szólt semmit. A csók előtt is furán viselkedett, mint pl. akkor, mikor elkezdtem randizni egy lánnyal, ő pedig kiakadt, meg hisztizett, én meg nem értettem, hogy mi baja van. Lényeg, hogy megváltozott a viselkedése, mikor találkozunk, akkor hosszan néz, meg zavart lesz, pedig ő nem szokott zavarban lenni. A napokban rákérdeztem konkrétan, hogy miért változott meg a viselkedése és azt mondta, hogy mert furcsát érez velem kapcsolatban, de lényegtelen. Én szeretem őt és nem akarnám, hogy szétzúzza ez a dolog a kapcsolatunkat, még ha lenne is egy jó esténk. Érzékeny és idegileg labilis, így nem akarom megbántani. Mit tehetnék, hogy ne legyen neki rossz?
30/N
Szia!
Szerintem a barátnőd nem tud kiigazodni magán..mert tetszel neki, de eddig heteroként élt. Lehet félne belekezdeni veled akármibe, ami több barátságnál, de megelőzhetnéd a gondolatait vagy fantáziálgatásait azzal, ha elmondod, hogy Te mit érzel..Ez történt velem is, de bennem úgy látszik erősebbek voltak az érzések, és a barátnőm is tudta mit akar :) szép másfél év volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!