Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg ekkora féreg lennék ez miatt?
#15: Az az érdekes, hogy mennyi nő hozzád hasonlóan elég... Frusztrált, paranoiás? Én pl. írtam részben azzal a válasszal egyetértőt, de másik személy vagyok.
Oké, hogy ti azt várjátok, hogy mindenki csak férfigyűlöletet fröcsögjön, a nőket meg csak szentként lehessen beállítani... De az a helyzet, hogy sokan a való életből jönnek ám és felrúgják ezt a digitális diktatúrátok.
Pl. a 11-es válaszom lepontozásából látszik, hogy mennyi frusztrált nő van itt. Ugyanez a téma már felmerült több társaságban élőben, a nők többsége egyetértett velem.
Kedves 14-es. A #7-es vagyok. Nincs több nevem.
Puszillak drágám! Mindenhol ahol csak engeded.!
Féregség, mert nem zártad le vele. Ha már szakítottatok volna, de x dolog miatt együtt kell laknotok, más lenne a történet.
Ha ennyire nem működik és halott az egész, akkor fejezd be vele. Próbáld megbeszélni, hogy x ideig ott kell laknod, ez megoldható-e, míg találsz másik helyet, de nem más csajokat, hanem a következő lakást kéne nézegetni.
#17: Fura, hogy a férfiak egyetértésén kiakadsz, de a nőkén nem. Ja, hogy te a kattant feleséges kérdésnél is a nőnek adtál igazat. Ezek után, van képed azt állítani, hogy te nem bírod a felszopkodást? Hát, nézd már meg a százalékod és a hozzászólásaid. Te konkrétan a női oldallal csinálod ugyanezt.
Részemről meg semmiféle szabadságharcot vagy ilyesmit nem nyomok, szimplán leírtam a SAJÁT tapasztalataim és a KÖRNYEZETEMBEN LÉVŐ NŐKÉT. Ez mióta szabadságharc? A szánalmas itt jelenleg te vagy, amikor az egyik oldalt ugyanazért támadod, amit te a másik oldalon csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!