Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnek egy baratot de hozzam mindig olyanok kozelednek, akik nem tetszenek, mit tegyek hogy olyanok is kozeledjenek hozzam akik nekem i s tetcenek?
Figyelt kérdés
nem szeretek ramaszni a paikra2008. nov. 29. 20:18
1/6 anonim válasza:
hát szerintem lapozgasd a helyesírás szabályait, és talán úgy szinvonalasabb partnerre találhatsz, mert így hoZZád csak a hasonló kaliberűek fognak közeledni, és úgy hátha megteTSZenél másoknak is.
2/6 anonim válasza:
Tényleg sz*r a helyesírásod, de az is lehet hogy te is.
3/6 A kérdező kommentje:
bocsi h nincs ekezet a gepemen :P amugy meg lehet neha veletek is megesik nehany hiba
amuy meg szerintem ezek nem valaszok
2008. nov. 29. 21:20
4/6 anonim válasza:
Tényleg nem válaszok, de nem is az ékezeteket kritizálták, mi a neved és hol laksz? megnéznélek myvipen és akkor tudnék úgy válaszolni hogy azt is tudom hogy nézel ki, mert így szerintem senki sem fog tudni értelmes választ adni.
5/6 anonim válasza:
Szia! Talán meséljél arról kik közelednek, és neked mi tetszene, vagy ki!
Lehet rossz helyen laksz, esetleg túl sexy lehetsz!
Megesik, de ne sírj ezért!
6/6 anonim válasza:
Én hozám is olyan lányok közelednek akik nem tetcenek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!