Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A túlsúlyos lányok miért kedvesebbek a vékonyaknál?

Majd itt leirják neked mert hálasak vagyunk hogy v.ki szóba áll velünk.
.
Am. Meg embere válogatja,nem súly,szín ,szexualitas, dönti el ki milyen emberré válik.
Sajat döntés,vagy amit az élettől kap azt tükrözi vissza !
Egy túlsúlyos :)

Azért mert alig van pasi akinek kellenek. Így muszáj kedvesnek lenniük. 6-oska egy kivétel, mert a ő vékonyan is kedves volt.
Aki kövés is, meg nagyképű is, annak meg sosem lesz pasija.

Úgy, hogy ez nem igaz.
Én sok TANK személyiségű, harsány, nagyon nem kedves dagadékot ismertem már életemben, és mindig volt pasijuk.
Én vékony, sportos vagyok és odaadóan szeretem a páromat sok-sok éve. De persze azok szerint én is egy karót nyelt, öntelt pitsa vagyok, akiket vissza merészeltem utasítani, amikor 2 éven át szingli voltam.

Én is pont így gondolom, utolsó!
Gyerekkoromban megfigyeltem már, hogy a kövérebbek sokkal erőszakosabbak, hangosabbak, közönségesebbek. Persze nyilván sok szemét soványabb agyonra szekálta már őket, de ez nem mentség, mindenkit szekálnak, csak másért..
Szerintem is a testesebb emberek(férfiak is!) durvábbak, mint a vékonyak. Aztán ki tudja, lehet csak velünk, vékony azonos neműekkel bunkóbbak, mert irigyek, vagy mert azt hiszik mind lenézzük őket a súlyuk miatt..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!