Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakhoz szól a kérdés. Titeket érdekel a menstruáció? Hogy viszonyutok hozzá egy párkapcsolatban?A női testben lezajló folyamatokkal képben vagytok? Szerintetek kell egyáltalán ezzel foglalkoznia egy féfinak?
A parom arányosabb es jobban viseli, ha hisztis vagyok, de eleg sok mindent ra is fog, pedig en nem a hisztizek es fajok kategóriába tartozom.
Szex nincs, elso ket napon semmi, mert akkor azert jon belolem rendesen. Utana oral a részemről. Szex nincs alatta egészségügyi kockázatok miatt, annak ellenére, hogy gumit hasznalunk, de en mindentol begyulladok es mindent osszeszedek. Orvosom is mondta, hogy nem ajánlja a korismeretem alapjan.
Mivel egy háztartásban vagyunk igy tudja, nem erdekli ezen kivul. O alapvetoen sok Noi dologgal tisztaban van, szoval szerintem ezzel is. Komolyabban soha nem beszélgettünk errol a témáról, hogy pontosan mi történik a testemmel ez ido alatt.
Valamennyire képbe hoztak még a középsuliban, de nem nagyon foglalkoztat. Majd, ha házas leszek vagy amikor barátnőm lesz újra és együtt lakunk, akkor, ha egyedül megyek vásárolni, akkor tudjam, hogy melyiket vegyem le polcról. Én nem akarom látni a folyamatot! Nem akarok szex közbe erre gondolni. Nem szeretnék megundorodni tőle!
20F
Ha emiatt megundorodnál a párodtól és a vele való szextől, akkor egyrészt a felfogásod még nagyon gyerekes, másrészt nem is szeretnéd igazán, ha ennyi elég lenne az undorhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!