Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyod, hogy a szüleid befolyásolják a párkapcsolatodat? Pl. ha apukának/anyukának nem tetszik a párod, akkor elgondolkodsz rajta, hogy kidobod, vagy meg is teszed?
Figyelt kérdés
2020. nov. 10. 20:27
11/17 anonim válasza:
Édesanyám soha nem mondott véleményt.
Kérdezett: számíthatsz rá? szeret dolgozni? mindenben megértitek egymást? szereted? férfiasan viselkedik veled? négyszemközt is udvarias, figyelmes?
Stb.
A válaszokat legtöbbször én adtam meg magamnak. Aztán döntöttem.
12/17 anonim válasza:
Ha érvelnek, megindokolják, hogy miért, akkor elgondolkodom rajta, hogy igazuk lehet-e. Idős szüleim vannak, 40 év a korkülönbség, szóval nem árt megfontolni. Arról nem is beszélve, hogy nem egy embert választasz, hanem a családját is és ha nem jó a hangulat, az hosszú távon rossz vért szül, és én hosszútávra tervezek. Persze azt is bele kell számolni, hogy nekik soha senki nem lesz elég jó, mert szeretnek és a legjobbat akarják neked. Ha objektíven logikus érvük van, azon érdemes elgondolkodni. Tehát mondjuk nem annyi, hogy nekik nem szimpatikus.
13/17 anonim válasza:
Nem.
De borzalom sz.r ugy járni valakivel hogy szökve meg titokban meg hazudgàlva.
Visszagondolva a tini tiltott kaocsolataimra, MA sem tartom helyesnek azt, amit velem müveltek a szüleim!
14/17 anonim válasza:
13.vagyok
En vagyok az a rabszolgalàny
A baràtom meg igy megkérte a kezem is tölük amikor 16 voltam.(ö 18) Hogy engedjenek már. Rengeteget szenvedtünk. Romeo es Julia effekt.
15/17 anonim válasza:
*hah es engem is kocsival hoztak vittek sulibol mint a klipben.
Hàt visszagondolva is elmondhatatlanok azok az idök.
17/17 anonim válasza:
6 éve nem tetszik nekik, azóta se szándékozok megválni tőle. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!