Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hagyod, hogy a szüleid befolyá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyod, hogy a szüleid befolyásolják a párkapcsolatodat? Pl. ha apukának/anyukának nem tetszik a párod, akkor elgondolkodsz rajta, hogy kidobod, vagy meg is teszed?

Figyelt kérdés

2020. nov. 10. 20:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Édesanyám soha nem mondott véleményt.

Kérdezett: számíthatsz rá? szeret dolgozni? mindenben megértitek egymást? szereted? férfiasan viselkedik veled? négyszemközt is udvarias, figyelmes?

Stb.

A válaszokat legtöbbször én adtam meg magamnak. Aztán döntöttem.

2020. nov. 15. 01:40
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha érvelnek, megindokolják, hogy miért, akkor elgondolkodom rajta, hogy igazuk lehet-e. Idős szüleim vannak, 40 év a korkülönbség, szóval nem árt megfontolni. Arról nem is beszélve, hogy nem egy embert választasz, hanem a családját is és ha nem jó a hangulat, az hosszú távon rossz vért szül, és én hosszútávra tervezek. Persze azt is bele kell számolni, hogy nekik soha senki nem lesz elég jó, mert szeretnek és a legjobbat akarják neked. Ha objektíven logikus érvük van, azon érdemes elgondolkodni. Tehát mondjuk nem annyi, hogy nekik nem szimpatikus.
2020. nov. 15. 09:01
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem.

De borzalom sz.r ugy járni valakivel hogy szökve meg titokban meg hazudgàlva.

Visszagondolva a tini tiltott kaocsolataimra, MA sem tartom helyesnek azt, amit velem müveltek a szüleim!

2020. nov. 15. 09:04
 14/17 anonim ***** válasza:

13.vagyok

En vagyok az a rabszolgalàny

[link]

A baràtom meg igy megkérte a kezem is tölük amikor 16 voltam.(ö 18) Hogy engedjenek már. Rengeteget szenvedtünk. Romeo es Julia effekt.

2020. nov. 15. 09:09
 15/17 anonim ***** válasza:

*hah es engem is kocsival hoztak vittek sulibol mint a klipben.

Hàt visszagondolva is elmondhatatlanok azok az idök.

2020. nov. 15. 09:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem.
2020. nov. 15. 14:36
 17/17 anonim ***** válasza:
6 éve nem tetszik nekik, azóta se szándékozok megválni tőle. N
2020. nov. 15. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!