Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy nő és egy férfi barátságába belefér az, hogy iszogatás közben elfajultak a dolgok elcsattant a csók és utánna nemsokára az ágyat is megtaláltuk, de azóta is jóba vagyunk meg beszélünk is róla meg minden? Igazabol 18 évesek vagyunk..
Semmi gond nincs vele, ha ti sem csináltok gondot belőle.
Van aki bejön fizikailag, van aki bejön emberileg, van aki bejön párkapcsolatra, és vannak ezeknek metszetei.
#7 Általában nem fér bele, de kivételek létezhetnek...
Nem tudom, hogy a ki esetetekben mi bonyolítja a helyzetet, de ti tudjátok:) végülis senki sem tiltotta meg, hogy barátkozzatok, ha barátok akartok maradni.
Fel lehet fogni a történteket úgy is, hogy hibát követtetek el, ami remélhetőleg nem ismétlődik meg a jövőben.
Felmerül bennem a kérdés, hogyha barátodnak tekinted, azaz kedveled a személyiségét, mindent meg tudsz vele beszélni, ráadásul lefeküdtél vele, azaz szexuálisan is vonzódtok egymáshoz, miért nem akartok kapcsolatot?
Szerintem ez több mint barátság, ha nektek így jó, miért számít más véleménye?
Az lesz belőle, amit akartok.
Nekem van lány barátom, akivel összeakadtunk, azóta is jóban vagyunk és ha úgy hozná a sor, ismét lehetne szex is. Ha tudjatok lezelni a barátságot a szextől külön, akkor működhet a barátsag extrakkal. Ha nem, akkor ki kell találni hogyan tovább. :) Nem kell túlbonyolítani.
Bár mivel irtad h lehetne kapcsolat is, ezért részedről annyira nem tűnik közömbösnek a lány személye...
Mi a gond pontosan?
Miért nem jó így (bar+extr)?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!