Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy nő és egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy nő és egy férfi barátságába belefér az, hogy iszogatás közben elfajultak a dolgok elcsattant a csók és utánna nemsokára az ágyat is megtaláltuk, de azóta is jóba vagyunk meg beszélünk is róla meg minden? Igazabol 18 évesek vagyunk..

Figyelt kérdés
Ki mit gondol erről?

2020. nov. 9. 22:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond nincs vele, ha ti sem csináltok gondot belőle.

Van aki bejön fizikailag, van aki bejön emberileg, van aki bejön párkapcsolatra, és vannak ezeknek metszetei.

2020. nov. 9. 23:44
 12/21 anonim ***** válasza:
74%
Erre találták ki a barátság extrákkal kategóriát.
2020. nov. 10. 08:01
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

#7 Általában nem fér bele, de kivételek létezhetnek...

Nem tudom, hogy a ki esetetekben mi bonyolítja a helyzetet, de ti tudjátok:) végülis senki sem tiltotta meg, hogy barátkozzatok, ha barátok akartok maradni.

Fel lehet fogni a történteket úgy is, hogy hibát követtetek el, ami remélhetőleg nem ismétlődik meg a jövőben.

2020. nov. 10. 08:19
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Felmerül bennem a kérdés, hogyha barátodnak tekinted, azaz kedveled a személyiségét, mindent meg tudsz vele beszélni, ráadásul lefeküdtél vele, azaz szexuálisan is vonzódtok egymáshoz, miért nem akartok kapcsolatot?

Szerintem ez több mint barátság, ha nektek így jó, miért számít más véleménye?

2020. nov. 14. 19:10
 15/21 A kérdező kommentje:
Még akár kapcsolat is lehetne belőle, egy kis idő múlva meglátjuk, higy mi is kest
2020. nov. 16. 01:48
 16/21 A kérdező kommentje:
hogy mi is lesz*
2020. nov. 16. 01:49
 17/21 anonim ***** válasza:
56%

Az lesz belőle, amit akartok.

Nekem van lány barátom, akivel összeakadtunk, azóta is jóban vagyunk és ha úgy hozná a sor, ismét lehetne szex is. Ha tudjatok lezelni a barátságot a szextől külön, akkor működhet a barátsag extrakkal. Ha nem, akkor ki kell találni hogyan tovább. :) Nem kell túlbonyolítani.

Bár mivel irtad h lehetne kapcsolat is, ezért részedről annyira nem tűnik közömbösnek a lány személye...

2020. nov. 16. 02:26
 18/21 A kérdező kommentje:
Igazából nem közömbös egyikönknek se másik, mert ő is vonzódik hozzám,, megvan a kémia köztünk "
2020. nov. 17. 11:47
 19/21 anonim ***** válasza:
72%
Ez nem egy férfi, és egy nő esete volt, hanem két 18 éves gyereké. Nem kell nek nagy feneket keríteni. Már a szüleitek is végigkefélhették a tinkorukat. Persze most nem dicsekednek vele, de ott voltam, láttam, hallottam. A tinik vére pezseg. Így van ez rendjén! KOTONT HÚZZATOK!
2020. nov. 19. 18:08
 20/21 Tseppkoe ***** válasza:

Mi a gond pontosan?

Miért nem jó így (bar+extr)?

2021. márc. 15. 07:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!