Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy ne szégyeljem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fannxvagyokkérdező kérdése:

Mit tegyek hogy ne szégyeljem a testem a párom előtt?

Figyelt kérdés
Szégyellem magam ha meglátja a mellem vagy a ... részem. Mindig mondja hogy ő elfogadja és gyönyörűnek tart de még magam előtt is szégyellem a testem nem hogy előtte. Ezért mindig sötetbe csináljuk. Valaki tudna segíteni?😕 20/L

#meztelen #utálat #test #Szégyellem a testem #Szégyellem a testem a párom előtt
2020. nov. 8. 21:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%

10.

Hát irigylem azokat a férfiakat akiknek ez eszébe se jut. Szerencsés emberek, hogy nincsenek gátlásaik.

2020. nov. 8. 23:47
 12/16 anonim ***** válasza:
79%

Nem is gátlásnak kell lennie, csak nem egy ilyen isteni érzésnek.

Pl. soha nem értettem, miért olyan egyértelmű a fiúknak, férfiaknak, hogy őket leszopják. Stifler miatt? Nincs bennük egy ilyen, "de leborotváljam?, nem lesz ciki?, mi van, ha rossz a szaga?" félelem, amit tipikusan nőktől hallasz.

2020. nov. 8. 23:56
 13/16 anonim ***** válasza:
43%

12.

De hogy nincs? Hogy nem félnek a megítéléstől, az elítéléstől, attól hogy valami nem lesz jó? Ennyire arrogánsak vagy nárcisztikusak? Én szétaggodalmaskodnám magam előtte, ha még valaha ilyen helyzetbe kerülnék. (+ a múltban meg is történt)

Igaz én nagyon visszafogott vagyok, és emiatt nem is számítok "igazi férfinek" sokak szerint. Hát, ez van. Mondjuk, ha ez ezen múlik, akkor ne is legyek (+ focibuzerálás, barkácsolgatás, keménykedés, soviniszta dolgok erőltetése, kocsival "csapatás" meg ilyenek)

2020. nov. 9. 00:00
 14/16 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem nézd meg neten, milyen egy átlagos női test. Látni fogod, hogy totál sokféle. Nagyon sokféle női mell van, a *** :) is sok alakú lehet... zsírpárnák, szőr, szimmetria, bőrhibák... Mindenkinek van valami, ami csak az övé :) Nem kell tökéletesnek lenni. Ha azt akarod, hogy elfogadjon és tényleg téged szeressen az, akit te szeretsz, ahhoz kockáztatnod kell. Hidd el, a legtöbb fiúnak nincs nagy elvárása (a lelkesedésen túl:)), a magas mérce csak a te fejedben létezik.
2020. nov. 9. 05:23
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Menj el egy meztelen helyre, pl. nudi strand vagy szauna. Ott majd látsz nálad háromszor öregebb nőket, háromszor olyan mélyre lógó mellekkel. Ha ők nem szégyellik a testüket, neked sem kell.
2020. nov. 9. 09:07
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a normális válaszokat. Sokkal jobban érzem magam és megpróbálom elfogadni a testem😊
2020. nov. 9. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!