Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs Beach - bodym akkor szégyeljem magam?
Nem tudom kigyúrni magam. Átlag alatti felsőtestem van. A comb feltűnően kigyúrt, mivel biciklizem. Napjainkban kinézik az ilyen embert a balatonon? Ismerkedés tuti kilőve, azt vágom. Csak a pólómat szeretném levenni nyugalommal.
21f
Ez csak attól függ, felül tudsz-e emelkedni ezen a szegényes értékítéleten.
Ha ez a mérce, akkor igen szégyelld magad.
Marhára nem számít amúgy, aki ez alapján ítél meg az annyit is ér.
Függetlenül attól, hogy nem tartom bűnnek, ha valaki foglalkozik a külsejével, de ezer más dolog miatt lehetsz egy valóban értékes ember.
Hoszassan lehetne ezt még fejtegetni, de remélem ennyiből is érthető.
Teljes mértékben egyetértek az elsővel.
Ráadásul a Balatonra nagyon sok különböző testalkatú ember jár, biztosan nem téged fognak nézegetni. Szerintem pont, hogy az a ritkább, akinek Instagram-teste van a strandon.
Pár évvel ezelőtt Hévízen egy igazán kövér család strandolt előttük, de láthatóak élvezték a programot, és nem azt nézték, hogy ki milyen, vagy mit mond.
21/L
Ha nem érzed jól magad akkor menj ki sötétben vagy ne fürödj.
Más jó program is befigyelhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!