Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne szégyeljem a testem a párom előtt?
Én megtudom érteni, mert én is így vagyok ezzel. Világosban le is blokkolnék emiatt. Ért már téged "testszégyenítés" úgymond, vagy csak az ún. "átlagemberek" véleményére építesz, ahol kivan kiáltva 1-2 tökéletes alkat és a többiek a "rondák"?
De nagyon nem lesz ennek jó vége, mert nem fogsz tudni feloldódni igazán (személyes tapasztalatom). De tényleg, nehéz elképzelni azt, hogy más láthat szépnek úgy, hogy te magadat nem. Én is megvagyok győződve arról, hogy exeim rondának tartottak, mert én is magamat.
Én el se tudnék képzelni kapcsolatot egy olyan nővel, aki még levetkőzni is szégyell előttem.
Vagy fogadd el magadat, vagy úgyis minden kapcsolatod gallyra fog menni.
"Vagy fogadd el magadat"
Mert azt csak úgy el lehet dönteni... :D
Normális sajnos. A férfiakat ritkán érdekli, hogy néznek ki pucéran, és hogy néznek már ki. Nehéz, de erre gondolj. Nem csak a férfiaknak jár, hogy eszükbe se jusson, hogy a másik nem kívánja őket.
Sötétben meg tök jó szexelni, kb mint bekötött szemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!