Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tangás lányok! Ti hány éves korotokban hordtatok először tangát? És mi volt az, amiért amellett döntöttetek?
Én 3 éve hordok tangát és csak azt szeretek hordani.van francia bugyim is pár,de nem annyira kényelmes nekem és átlátszik a vonala sok ruci alatt.Ezért szeretem a tangát,mert kényelmes,szexi és majdnem minden ruci alá jó.Főleg a fehér rucik alá,szerintem...Szerintetek?
14/L
Nekem is anyám hozta az első tangámat kb 11 éves lehettem.
De egyébként mind a kettőt szeretem:tangát napközbe, franciába pedig aludni szoktam.
16/L
Emlékszek nővérem már rég tangát hordott és hisztiztem egy sort anyumnak,hogy én is akarok.Pont akkor vett melltartót amihez volt tanga és nekem adta anyum,mert ő nem hord ilyet.Akkor voltam 12 éves:D
Azóta is hordok tangát,de van "sima" bugyim és francia bugyim.
Nyáron inkább tangát hordok,télen pedig franciát:)
Amikor meg megvan,akkor "sima" bugyit:D
Szerintem a francia bugyi szexibb tud lenni.Vagyis egy tanga hiába csipkés vagy valami,szerintem egy franciabugyi sokkal szexibb.Többet takar,kicsit ha csipkés...szerintem sokkal inkább szexibb,mint egy alig takaró tanga.
15/L
13-14 éves koromban kezdtem el hordani, mert azt kaptam a szülinapomra(poén volt, hogy első tangámat tőlük kapom szerintük), de nekem bejött. Nem szeretek mást hordani.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!