Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt miért úgy beszélnek sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt miért úgy beszélnek sokan a társkeresésről, mintha egy katalógusból választanánk párt?

Figyelt kérdés

Keress olyat, aki...

Olyat kell választani, aki...

Elvárom, hogy legyen...

Az ember nem választhatja meg, kit szeret. Lehet, hogy a másik ésszerű választás lenne, de mésem tudjuk szereti. Feltéve hogy szereteten alapul a kapcsolat és nem érdeken.

2020. nov. 7. 10:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
9: És ennek nincs köze a szociális skillekhez, hiszen jellemzően nagyobb baráti köre van a férfiaknak, mint nőknek.
2020. nov. 7. 12:04
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg? Éppen most olvastam valakinek az érdeklődő kérdését, hogy ha Salgótarjánban ismerkedni akarna, és utál emberek között lenni, akkor hol keresgéljen. Férfi volt az illető.
2020. nov. 7. 12:18
 13/20 anonim ***** válasza:
62%
12: Kivételek mindig vannak. De általában, a való életben mondom.
2020. nov. 7. 12:29
 14/20 anonim ***** válasza:
75%
A való életben is több a magányos, barátok nélküli férfi, mint nő.
2020. nov. 7. 12:43
 15/20 anonim ***** válasza:
55%

14: Korosztályról nem volt szó, de szerintem 30 felett több férfit látni haverokkal szórakozni, mint nőt. A nők nem nagyon ismerkednek már ebben a korban, lemorzsolják a barátságokat.

Korábban mindig a férfiaknak volt több barátjuk, bár újabb kutatások szerint ma már csökken ez a különbség.

[link]

2020. nov. 7. 12:52
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy mit látsz, becsapós. Harminc felett a nők gyereket nevelnek, vagy a barátnőkkel úgy ülnek össze hogy a gyerekek is ott vannak, így nem kell senkinek szülőket vagy bébiszittert hívni. Mi a barátnőimmel mindig házibuliztunk akár gyerekekkel akár nélkülük. Szórakozóhelyekre egyetemistaként jártunk. Mégis harminc éve töretlen a barátságunk.

Aztán sok nő a kolléganőivel ápol szociális kapcsolatot. Munkahelyen együtt vannak, este néha chatlenek.

De szinte sehol nem látok, hallok, olvasok magányos, barátnők nélküli nőkről, férfiakról viszont rengetegről hallok.

És még valami ami a szociális készségeket illeti: társkeresőzöm. A negyvenes korosztály érdekel, magam is az vagyok. A férfiak kommunikációs készsége egy tragédia. Lehet, hogy sok nőé is, nem tudom, nem velük ismerkedem. De tragédia, milyenek a férfiak. Hézagosan kitöltött adatlapok (nem tinder) bemutatkozás szinte nulla: Rendes, jó fej férfi vagyok, ismerj meg. Vagy: szia, írj rám ha szimpatikus vagyok. Bár még ez is jobb, mint a rossz helyesírással kitöltött részek vagy odahányt értelmetlen mondatok.

Ezek a bőbeszédű úriemberek, amikor rám írnak sem hazudtolják meg magukat. Többnyire kínkeserves a társalgás (pedig aki érdekel azzal hamar találkozni akarok én sem húznám ezt, mint a rétestésztát) vagy ha átmegyünk messengerre akkor küldözgetik nekem a hülye emojikat meg gagyi kis "vicces" videókat.

Nagyon sajnálom, hogy összetett mondatokhoz és értelmes gondolatokhoz vagyok szokva, mert így a társkeresés a korosztályomban szinte reménytelen....

2020. nov. 7. 13:45
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Én a való életben is csak olyanba tudok beleszeretni, aki teljesíti az elvárasaimat. Soha nem tudnék belezúgni pl nőverőbe vagy homofóbba, vagy ilyesmikbe. De olyanba sem, aki csal, vagy nem tisztel.
2020. nov. 7. 13:46
 18/20 anonim ***** válasza:
16: Hidd el, a nőkkel legalább ilyen nehéz. Egyszer például a következő beszélgetés zajlott: "...(én, hiányosan kitöltött adatlapjára próbáltam írni) Mit írnál egy idegennek magadról, mit érdemes rólad tudni? -(csaj) Ne akarjon megváltoztatni!" Valahogy itt már éreztem, hogy nem fogok jót beszélgetni (sem).
2020. nov. 7. 14:10
 19/20 anonim ***** válasza:
73%

A kérdező eldöntötte.

kérdező! Te maradj meg ezzel a felfogással, ebben a hitben. De mindenki másképp látja és a tapasztalat adja, hogy miként áll a társkereséshez.

2020. nov. 7. 14:26
 20/20 anonim ***** válasza:
Mert jószerivel mindenki csak szexpartnert keres.
2020. nov. 8. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!