Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt miért úgy beszélnek sokan a társkeresésről, mintha egy katalógusból választanánk párt?
Keress olyat, aki...
Olyat kell választani, aki...
Elvárom, hogy legyen...
Az ember nem választhatja meg, kit szeret. Lehet, hogy a másik ésszerű választás lenne, de mésem tudjuk szereti. Feltéve hogy szereteten alapul a kapcsolat és nem érdeken.
14: Korosztályról nem volt szó, de szerintem 30 felett több férfit látni haverokkal szórakozni, mint nőt. A nők nem nagyon ismerkednek már ebben a korban, lemorzsolják a barátságokat.
Korábban mindig a férfiaknak volt több barátjuk, bár újabb kutatások szerint ma már csökken ez a különbség.
Az, hogy mit látsz, becsapós. Harminc felett a nők gyereket nevelnek, vagy a barátnőkkel úgy ülnek össze hogy a gyerekek is ott vannak, így nem kell senkinek szülőket vagy bébiszittert hívni. Mi a barátnőimmel mindig házibuliztunk akár gyerekekkel akár nélkülük. Szórakozóhelyekre egyetemistaként jártunk. Mégis harminc éve töretlen a barátságunk.
Aztán sok nő a kolléganőivel ápol szociális kapcsolatot. Munkahelyen együtt vannak, este néha chatlenek.
De szinte sehol nem látok, hallok, olvasok magányos, barátnők nélküli nőkről, férfiakról viszont rengetegről hallok.
És még valami ami a szociális készségeket illeti: társkeresőzöm. A negyvenes korosztály érdekel, magam is az vagyok. A férfiak kommunikációs készsége egy tragédia. Lehet, hogy sok nőé is, nem tudom, nem velük ismerkedem. De tragédia, milyenek a férfiak. Hézagosan kitöltött adatlapok (nem tinder) bemutatkozás szinte nulla: Rendes, jó fej férfi vagyok, ismerj meg. Vagy: szia, írj rám ha szimpatikus vagyok. Bár még ez is jobb, mint a rossz helyesírással kitöltött részek vagy odahányt értelmetlen mondatok.
Ezek a bőbeszédű úriemberek, amikor rám írnak sem hazudtolják meg magukat. Többnyire kínkeserves a társalgás (pedig aki érdekel azzal hamar találkozni akarok én sem húznám ezt, mint a rétestésztát) vagy ha átmegyünk messengerre akkor küldözgetik nekem a hülye emojikat meg gagyi kis "vicces" videókat.
Nagyon sajnálom, hogy összetett mondatokhoz és értelmes gondolatokhoz vagyok szokva, mert így a társkeresés a korosztályomban szinte reménytelen....
A kérdező eldöntötte.
kérdező! Te maradj meg ezzel a felfogással, ebben a hitben. De mindenki másképp látja és a tapasztalat adja, hogy miként áll a társkereséshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!