Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy keresztény fiúnak nehezebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy keresztény fiúnak nehezebb a társkeresés, mint egy ateistának?

Figyelt kérdés

Nem mondom, hogy én mennyire szent vagyok, de próbálom normálisan, tisztelettudatosan élni az életemet.Olyan problémákba ütközök sokszor, hogy az illető csaj vagy teljesen nem illik hozzám, vagy foglalt.

Itt vagyok 22 évesen és nehézségbe ütközöm mindig.Külsőre nem mondanám magamat csúnyának és a belsőm sem hiszem hogy annyira rossz lenne, hiszen mindig próbálok változtatni a rossz szokásaimon.

2020. nov. 4. 21:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem keresztény lányokkal igen. Ha az egyházon belül keresel, előnyben vagy.
2020. nov. 4. 21:51
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy nehezebb. De vigasztaljon a tudat, hogy még mindig könnyebb, mint a keresztény lányoknak, mert fiúból kevesebb van.
2020. nov. 4. 21:51
 3/12 anonim ***** válasza:
25%
Csak akkor nehezebb, ha azzá teszed. Normál esetben nem fog érdekelni senkit a vallásod. De ha ezt szereted mások arcába tolni, híresztelni, terjeszteni, másokra erőltetni, akkor igen, azzal jelentősen csökkented az esélyeid..
2020. nov. 4. 22:42
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
2-es én voltam ilyen keresztény társkeresőn. Ugyanannyira volt “hasznos” mint a Tinder csak kevésbé voltak szépek a csajok. Még azon az oldalon is csak annyit számított a vallás hogy nem volt hátrány. Nézzél ki jól aztán hátha, amúgy ott se szerettek válaszolni a levélre
2020. nov. 5. 01:14
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Vannak közösségek, ahol tudsz ismerkedni szintén keresztényekkel.
2020. nov. 5. 04:35
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert a lányok között alig van keresztény.
2020. nov. 5. 07:31
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nehezebb lenne, ha te lennél a lány. Amúgy meg lehet, hogy valaki szerint értékrendbeli különbség, ha a lány nem keresztény, és emiatt összeférhetetlenség van, de szerintem rengeteg lány van aki vallástól függetlenül szeretne egy ilyen “rendes srácot” magának, akivel lehet házasodni meg családozni :D. És a lány meg lehet attól nyitott a vallásra, én is az vagyok pl. Attól még, mert magamtól nem gyakorlom.
2020. nov. 5. 08:42
 8/12 anonim ***** válasza:
32%
Hát, attól függ, milyen nézeteid vannak. Én randiztam katolikus férfival, de elvárta volna, hogy a Biblia szerint én legyek a családanya, vagyis egész nap otthon legyek, ő meg majd eltart a nem sok fizetéséből. Emellett vérfideszes volt, és muszlim ellenes. Éljenezte, hogy nem segítünk a menekülteknek (keresztényként..). Nőket sértő viccei voltak, olyan vicceket lájkolt a Fb-n, hogy a feminista szó alatt mindenféle undorító szörnyek vannak, és alatta csak férfiak "vicceskednek". Neonáci nézetei is voltak, és lmbt ellenes volt.
2020. nov. 5. 08:54
 9/12 anonim ***** válasza:
84%
Utolsó, de ez egy sima g*ciláda, keresztény álarc mögé bújva. Aki megéli a hitét normálisan, az nem érez ingerenciát arra, hogy pocskondiázzon meg megalázzon másokat. Én legalábbis nagyon sok normálisat ismerek, igaz, ilyet is, amit te mondasz, de ő nem attól ilyen, mert keresztény, hanem mert anyu-apu nem nevelte meg rendesen :D
2020. nov. 5. 09:08
 10/12 anonim ***** válasza:
8-as délszláv háború időszakában történt randikat minek hozunk fel ennyi idő távlatából? 🧐
2020. nov. 5. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!