Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti örülnétek annak, ha megint olyan világot élnénk, ahol a nőknek nincs semmi joguk és újra ki lennének szolgáltatva nekünk?
Figyelt kérdés
2020. nov. 4. 18:21
12/20 anonim válasza:
Nem örülnék neki. Most egy kicsit átestünk a ló túlsó oldalára, de majd szépen kialakul. Az egyenjogúságban hiszek. Most ez a női oldalra billen. De mint írtam, kialakul ez szépen.
14/20 anonim válasza:
szerintem gondold at ujra miutan szamot vetettel sajat magaddal
15/20 anonim válasza:
#3! Azt én is!
#4! Csak elvárjátok, hogy legyen minden, létbiztonság, gyerek, saját szép ház, saját puccos kocsi, évi 3-4 utazás, sok költőpénz. Tény nem mondjátok ki, hogy legyen magas fizud, csak legyen sok pénzed, hogy honnan az a nőket nem érdekli.
16/20 anonim válasza:
Önként vonulnék cölibátusba. Nagyon megalázónak tartom, ha kiszolgáltatva érezné magát a feleségem. Ezek a helyzetek, már nem a mai férfiaknak valók.
18/20 anonim válasza:
#18: te meg egy lúzer férfi, aki csak akkor tudna érvényesülni, ha másokat alárendelnének neki, magától képtelen.
19/20 FoxtrotLidérc válasza:
Én egy olyan világot akarok végre élni, ahol nem b**záljuk egymást. Mert amíg egymásba rugdosunk, addig nincs kapacitás egymás megismerésére.
20/20 anonim válasza:
Vennék egy csomo szexrabszolgalányt pincébe padláson is az lenne.
F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!