Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olvasol ebben a kategóriában, mit keresel?
1.
Az a kárörvendés kategóriája, mivel a többi válaszolón/kérdezőn röhögsz.
Kérdező
Igazából csak annyi, hogy az élet unalmas és ki kell tölteni valamivel. Meg olvasom a különböző véleményeket, élettörténeteket - hátha lesz köztük néhány jobb is. De hát... Nem.
Trollkodom, tehát vagyok
(amúgy tök jó móka rámutatni a tökéletes ellentmondásokra ugyanannak a kérdezőnek a kommunikációjában :))
Van 1000ből 1 kérdező aki tényleg normális és tanácsot kér nem csak önigazolást, nekik szívesen segítek, ha egynek sikerül máris megérte.
Az egyetlen hiteles dolog szerintem a példamutatás, azokat akik életükben egy normális kapcsolatot se tudtak felmutatni, ki kellene tiltani ebből a kategóriából, nem tudom hogyan van pofájuk másoknak tanácsot adni.
Olyan nincs, hogy szimplán csak szeretek segíteni, rá is érek? win-win?
A "megoldás" opció lenne a közelében, de én most arra értem, hogy ez egy kiíróra vonatkozik. De ha úgy értetted, hogy a megoldáson ügyködni, akkor húzzunk be oda egy strigulát. :)
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!