Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyerekvállalás hogyan változtatta meg a kapcsolatotokat a párotokkal? Pozitív vagy negatív irányba változott? Hogy viseltétek a változást? Hozzászoktatok?
11-es, gratulálok, tényleg.
Csak egy kérdés, kellett külső segítség is? (szakemberre gondolok.)
Negativ lett, pedig 6 hónap után a régi lettem de azt mondta ez már "más". Küzdöttem, vmennyire sikerült egy idő után aztán a 2.gyerek után ugyanez.... nem tud felelősséget vállalni és hülye voltam hogy biztam.
Utána lett egy tarsam 4 ev alatt semmi gond se volt, gyerekben már nyilván nem gondolkoztam. Meghalt, most hosszú idő után megint van társam és rá kellett jönnöm a gyerekvállalas ha nem mindkét fél érett, elcseszi a kapcsolatot...
Nahát, milyen érdekes a válaszok aránya... 🤔
Ezt kellett volna odadugnom minden ember orra alá, akik idiótának tituláltak, amikor egy évvel ezelőtt 27 évesen végleg eldöntve azt hogy nem akarok gyereket, elköttetem magam. Hiába mondtam nekik hogy hát (többek között) ezért (is)...
Kíváncsi lennék, hogy hol vannak most azok az egyébként magasztosan szipogó mamzillák, akik állandóan fennhangon hirdetik, hogy deigenis a gyerekvállalás volt életük legjobb döntése, és minden happy, szupi... 🤔
17-es,őket szerintem a gyereknevelés kategóriában keresd. Az igazi momzillákat nem érdekli a férjük, a házasságuk vagy a barátaik, mert milyen anya az olyan, aki alkalomadtán vágyik egy kis kényeztetésre, a párja társaságára, ne adj' Isten a régi életére.
Egyébként erre azt mondom, hogy senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki hány gyereket vállal vagy nem vállal.
A válaszok többsége negatív. Hát, nem is csoda akkor, hogy nagy a válások aránya:( .
Úgy tűnik azok csinálják jól , akik a gyerekmentes élet mellett döntenek. Már akinek fontos, hogy tartós boldog kapcsolatban éljenek.
Azt kell mondjam, hogy ez a minta beleillik a környezetembe is. A gyerekes ismerőseim 95%-a fêl-5 éven belül elvált/ szakított gyerekvállalás után, többnyire azok vannak együtt 10-15 év után is, akik nem vállaltak gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!