Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, járnátok olyan pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, járnátok olyan pasival aki jobb fogás lenne mint ti?

Figyelt kérdés
Arcra, testre, és belső tulajdonságra is. Nem zavarna?

2020. okt. 27. 14:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Zavarna, amíg nem győződtem meg róla, hogy valami furcsa okból kifolyólag engem szeret. De ha próbálkozna, nem hajtanám el, csak azért, mert látom, hogy "jobb" nálam.
2020. okt. 27. 14:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy olyan pasi akit én tökéletesnek tartok velem szeretne lenni, az azt jelenti, hogy engem jobbnak tart, mint a környezetében lévő, objektíven vele egy kategóriába tartozó nőket. Tehát nem zavarna, épp ellenkezőleg, felturbózná az önbizalmam.

Ha pedig ebből arra gondolsz, hogy biztosan azért lenne csak velem, mert a vele egy kategória nőknél is próbálkozott, de kikosarazták, az azt jelenti, hogy nem is egy kategóriába tartozik velük (hiszen akkor nem utasították volna vissza), ergo nem jobb fogás nálam.

Továbbá,

1. én nem tartom magam "rossz fogás"nak

2. szerintem az a normális, hogy az ember jobb csajnak/palinak látja a párját, mint amilyen palinak/csajnak saját magát, hiszen mindenki olyannal jön össze, aki bejön neki

3. nem tudod objektíven megítélni, hogy ki milyen "fogás", mert mindenkinek más az ízlése. Lehet, hogy ami neked jó fogás, az nekem bottal se. Érted

2020. okt. 27. 14:26
 3/13 anonim ***** válasza:
96%
Nőiesebb, karcsúbb mint én és nagyobb a melle? Hát inkább kihagynám. :)
2020. okt. 27. 14:39
 4/13 anonim ***** válasza:
56%
Eleve nem értem, hogy jutnánk el a járásig, számomra egyértelmű, hogy szóba sem állna velem. De jó, tegyük fel, mégis. Esetleg szexelnék vele párat, és ez minden. Eszemben sem lenne még a párkapcsolatomban is folyamatosan sz*rul érezni magam amiatt, mert kevés/kevesebb vagyok.
2020. okt. 27. 14:49
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azóta van önbizalmam hogy egy ilyennel jártam. Akkor nem értettem hogy sikerült, azóta már senkihez nem tartom túl kevésnek magam. Szóval jót tett.
2020. okt. 27. 15:12
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem... Magamat ismerve aggódnék, mikor hagy el, mikor fog unalmasnak tartani, nem érteném, miért kellek neki, hasonlók. Szerintem egy idő után bediliznék ettől
2020. okt. 27. 15:15
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha neki én megfelelek, engem nem zavarna, nem lennék miatta komplexusos.
2020. okt. 27. 16:00
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem érezném magam biztonságban/otthonosan/komfortosan. Nem vagyok az ilyen trófeakapcsolatok híve, tudom, hol a helyem és milyen vagyok és a magamfajtával tudom leginkább megélni a boldogságom.
2020. okt. 27. 16:25
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

7 esnek teljesen igaza van,

Fordítva is ugyanez a helyzet.

Ha van kellő önbizalom ,akkor viszont semmit nem számít ,hogy szerinted jobban néz ki nálad.

Ha kellesz neki kellesz ha nem nem, de ilyen miatt ,nem fog elhagyni , én pl ha tetszik összejövök vele(persze , ha énis neki), ha nem tetszik akkor nem, kettő közt felesleges a felesleges köröket futni és egymás idejét rabolni.

Ui: F voltam.

2020. okt. 27. 16:27
 10/13 A kérdező kommentje:
#8 Attól hogy helyes, és intelligens a párod miért kell trófeakapcsolatnak hivni? Ez a kifejezés egyáltalán hogyan jött divatba? Ha jól működik köztetek minden nem értem hol a baj.
2020. okt. 27. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!