Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok olyan pasival aki jobb fogás lenne mint ti?
Ha egy olyan pasi akit én tökéletesnek tartok velem szeretne lenni, az azt jelenti, hogy engem jobbnak tart, mint a környezetében lévő, objektíven vele egy kategóriába tartozó nőket. Tehát nem zavarna, épp ellenkezőleg, felturbózná az önbizalmam.
Ha pedig ebből arra gondolsz, hogy biztosan azért lenne csak velem, mert a vele egy kategória nőknél is próbálkozott, de kikosarazták, az azt jelenti, hogy nem is egy kategóriába tartozik velük (hiszen akkor nem utasították volna vissza), ergo nem jobb fogás nálam.
Továbbá,
1. én nem tartom magam "rossz fogás"nak
2. szerintem az a normális, hogy az ember jobb csajnak/palinak látja a párját, mint amilyen palinak/csajnak saját magát, hiszen mindenki olyannal jön össze, aki bejön neki
3. nem tudod objektíven megítélni, hogy ki milyen "fogás", mert mindenkinek más az ízlése. Lehet, hogy ami neked jó fogás, az nekem bottal se. Érted
7 esnek teljesen igaza van,
Fordítva is ugyanez a helyzet.
Ha van kellő önbizalom ,akkor viszont semmit nem számít ,hogy szerinted jobban néz ki nálad.
Ha kellesz neki kellesz ha nem nem, de ilyen miatt ,nem fog elhagyni , én pl ha tetszik összejövök vele(persze , ha énis neki), ha nem tetszik akkor nem, kettő közt felesleges a felesleges köröket futni és egymás idejét rabolni.
Ui: F voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!