Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ügyvédnéni Fogas kérdés?
35 évesen még lány? Még senkinek sem hagyta megdugni magát?
Akkor neked sem fogja hagyni.
Nézd, én még csak joghallgató vagyok, de az egyetem révén sok ügyvéd oktatóm van.
Nekünk mindig azt tanították, hogy az ügyfél és az ügyvéd között olyan erős bizalmi jellegű viszony van, amit nem érdemes kockáztatni, vagyis nem léphetünk át egy bizonyos határt, még barátkozás szintjén sem. (Természetesen megint más a helyzet, ha az ügyfél minőség előtt már megvolt az ismeretség).
Itt tehát nem a "pórnéppel" (ahogy ez fogalmaztál) való összeállásról van szó, mert ugyan van az ügyvédek között is "sznob", de vannak akik "külsős" személlyel is simán összejönnek.
Az hogy, hogy öltözik teljesen szubjektív. Az ügyvédnők között is van konzervatívabb, és cicababa típus, szóval ez nem a tetszés-nem tetszés számlájára írható.
Az pedig, hogy kedves, az ilyen kimondatatlan alapelv náluk, hiszen egy bunkó ügyvéddel senki nem akar dolgozni, így fogják meg az ügyfeleket. Nem jelent ez jeladást, szimpla "kötelesség".
Szóval én azt tanácsolom (ha tényleg annyira tetszik), hogy amíg nem születik jogerős ítélet, addig nem csinálj semmit, utána elhívhatod kávézni, aztán vagy igen mond vagy nem.
Az áldóját, ez aztán bonyolult ügy lehet, ha ennyi ideig tart...
Most meg nem értelek. Ha eddig ilyen jól alakult, akkor mi a probléma? Nem mersz tovább lépni? Én megmondanám neki, hogy el vagyok bátortalanodva, mert (amit a #6. válaszoló írt az ügyféllel kilakítható kapcsolatról), de odavagyok érte. Nem azt mondanám, hogy a per kimenetele miatt félek! Mellesleg nem is értelek, ez komolyan felmerült benned? Ez sértő! Akkor nem őszinték az érzéseid, csak szexuális vonzalmat érzel.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!