Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A duci lányokat miért csak "meg*ugni akarják?
Bevallom nem vagyok vékony igaz voltam már az is de most igencsak dundi az alkatom.
A melleimet utálom mert ha lefogyok is hatalmasak, pedig a lányok általában onnan fogynak elsőnek.
Nem vagyok már tini és néha elgondolkodom azon, hogy talán nekem is kellene már egy komolyabb kapcsolat.
Viszont aki nekem bejön vagy nem jövök be én neki vagy ami több, hogy csak megfektetni akar...
Volt egy srác akitől meg is kérdeztem, hogy miért csak a szex érdekli, nem e szeretne inkább megismerni...
A válasza az volt ,hogy imádja a nagy melleim és ő csak ki akarta volna próbálni egy Plus Size lánnyal és, hogy sokan csak ez miatt írnak a husi lányokra rá.
Tapasztalatom szerint ez tényleg igaz, ezért is vagyok még a huszas éveim közepén is szűz, mert mindig csak ki akartak használni
Uraim.
Megértem ha nem jönnek be nektek a duci lányok, de ti akik csak szexet akartok tőlük miért nem akarjátok jobban megismerni ezeket a lányokat?
Szerintem ha valakinek tetszel külsőleg és belsőleg is, egyáltalán nem érzi problémának hogy felvállaljon, bármilyen az alakod. Van sok olyan férfi, aki bárkit megdug csak nő legyen, ezek szerint hozzájuk vonzódsz valami miatt, avagy nem olyan jó a személyiséged hogy komoly kapcsolatot akarjanak a férfiak.
Hogyha kizárólag ilyen férfiakat találsz, valószínűleg veled is van valami baj, amit eddig nem vettél észre.
Most megosztom, amit hosszú idő alatt, de végre sikerült megtanulnom:amelyik pasas csak megdugni akar, felvállalni nem, az egy hulladék. Az nem tisztel semmilyen nőt, a vékonyat sem. Saját magával és a vékony nővel is el tudja hitetni egy darabig, hogy tiszteli, és tenyérbemászóan körbeudvarolja, mert az érdeke úgy kívánja.
De elhiheted, hogy amint nem fűződik érdeke, mert a vékony vagy bármilyen nő visszautasította, rögtön kimutatja a foga fehérjét.
Valakiben vagy van tisztelet mindenki iránt, vagy senki iránt nincs, még saját maga iránt sem.
Csak akkor változtass, ha te nem érzed jól magad.
Senkiért ne!Főleg olyanért, aki a lelkedbe gázolna ilyenekkel, hogy megismerni nem akar, de kipróbálná...
És arra is rájöttem, hogy hiába szép valaki vagy csinos, annyit nyer vele maximum, hogy több s*gghülye barom jelentkezője van, akik közül ki kell válogatnia, aki ér is valamit, mert a nagy többség egy fillért nem ér.
Egy valaki kell csak, akivel boldog vagy, a többi véleménye vagy szimpátiája mit sem számít.
"Van sok olyan férfi, aki bárkit megdug csak nő legyen"
Én ezt hívom igénytelenségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!