Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A duci lányokat miért csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A duci lányokat miért csak "meg*ugni akarják?

Figyelt kérdés

Bevallom nem vagyok vékony igaz voltam már az is de most igencsak dundi az alkatom.

A melleimet utálom mert ha lefogyok is hatalmasak, pedig a lányok általában onnan fogynak elsőnek.

Nem vagyok már tini és néha elgondolkodom azon, hogy talán nekem is kellene már egy komolyabb kapcsolat.

Viszont aki nekem bejön vagy nem jövök be én neki vagy ami több, hogy csak megfektetni akar...

Volt egy srác akitől meg is kérdeztem, hogy miért csak a szex érdekli, nem e szeretne inkább megismerni...

A válasza az volt ,hogy imádja a nagy melleim és ő csak ki akarta volna próbálni egy Plus Size lánnyal és, hogy sokan csak ez miatt írnak a husi lányokra rá.

Tapasztalatom szerint ez tényleg igaz, ezért is vagyok még a huszas éveim közepén is szűz, mert mindig csak ki akartak használni

Uraim.

Megértem ha nem jönnek be nektek a duci lányok, de ti akik csak szexet akartok tőlük miért nem akarjátok jobban megismerni ezeket a lányokat?

2020. okt. 26. 17:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
91%
Lehet, hogy van olyan akinek tetszenél, csak ők maguk is kövérek mondjuk. El tudod ezt fogadni adott esetben? Csak mert elég sok kövér ember - mindkét nemből - nem. Mármint a másiktól elvárja, hogy ne legyen az, de saját magától nem.
2020. okt. 26. 17:59
 12/24 A kérdező kommentje:

Engem nem zavar ha van valakin plusz hisz rajtam is van, attól még lehet vonzó valaki én úgy gondolom.

Amikor vékony voltam is bejöttek a macisabb pasik.

2020. okt. 26. 18:04
 13/24 anonim ***** válasza:
38%

"miért nem akarjátok jobban megismerni ezeket a lányokat?"

miért, ha jobban megismerem, akkor vékonyabb lesz?

2020. okt. 26. 18:49
 14/24 anonim ***** válasza:
16%

Ismered a mondást:

Nagy kofferbe jó pakolni, de ciki vele utazni.

2020. okt. 26. 19:16
 15/24 anonim ***** válasza:
86%

Már akinek. Sok férfinek a teltebb nők jönnek ám be, csak sajnos a kérdező még nem járt jó időben jó helyen. Még nem találkozott össze a párjával.

Van pl itt egy fickó, aki állandóan 180 kg körüli hölgyeket keres.

2020. okt. 28. 16:05
 16/24 anonim ***** válasza:
77%
A 14 es bármilyen bunkón is hangzik, tömören összefoglalta az igazságot. jelenleg ilyen a világ a külsőségek dominálnak. Sok pasi villogni akar a nőjével, ami meg kell feleljen a mai kor elvárásainak. De legalább biztos lehetsz benne, hogy aki melletted dönt az magadért fog szeretni.
2020. okt. 28. 16:59
 17/24 anonim ***** válasza:
31%

"Nagyon tudja itt mindenki milyen ruhába illik randira menni, csak tudnám akkor miért vannak itt ennyien egyedül."

Ez nem csak a külsőségekről szól!

Az elhízás egy csomó problémával is jár: magas vérnyomás, cukorbetegség, mozgásszervi bajok. Jön az orvostól-orvosig előbb utóbb, jön az, hogy "nem tudok sétáln menni, mert fáj a lábam"...

Persze, itt a GYK-n minden elhízott embernek patika az egészsége, de a valóság nem ezt mutatja (nekem volt elhízott párom, akinek egy idő után már a járás is fájt, pedig mikor megismerkedtünk aktív életet éltünk).

Ez egy éjszakánál nem probléma, de egy életre nem biztos, hogy valaki szeretné bevállalni

2020. okt. 28. 17:28
 18/24 anonim ***** válasza:
16%

Én azt nem értem, hogy a siránkozás helyett miért nem teszed magad szépen rendbe?

Ha egy 190cm/50kg-os pasi siránkozna hogy nem kell a csajoknak, senki egy könnyet sem hullatna érte.

2020. okt. 28. 18:10
 19/24 A kérdező kommentje:

18.

Jajj te 😂 fentebb el kellett volna olvasnod, mit írtam...

2020. okt. 28. 18:13
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
Olvastam miket írtál fentebb. A helyzet az, hogy a férfiak még mindig csak max megdugni akarnak. Tehát szép dolog hogy fogytál, de ez még nem elég.
2020. okt. 28. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!