Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A duci lányokat miért csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A duci lányokat miért csak "meg*ugni akarják?

Figyelt kérdés

Bevallom nem vagyok vékony igaz voltam már az is de most igencsak dundi az alkatom.

A melleimet utálom mert ha lefogyok is hatalmasak, pedig a lányok általában onnan fogynak elsőnek.

Nem vagyok már tini és néha elgondolkodom azon, hogy talán nekem is kellene már egy komolyabb kapcsolat.

Viszont aki nekem bejön vagy nem jövök be én neki vagy ami több, hogy csak megfektetni akar...

Volt egy srác akitől meg is kérdeztem, hogy miért csak a szex érdekli, nem e szeretne inkább megismerni...

A válasza az volt ,hogy imádja a nagy melleim és ő csak ki akarta volna próbálni egy Plus Size lánnyal és, hogy sokan csak ez miatt írnak a husi lányokra rá.

Tapasztalatom szerint ez tényleg igaz, ezért is vagyok még a huszas éveim közepén is szűz, mert mindig csak ki akartak használni

Uraim.

Megértem ha nem jönnek be nektek a duci lányok, de ti akik csak szexet akartok tőlük miért nem akarjátok jobban megismerni ezeket a lányokat?

2020. okt. 26. 17:06
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, hogy nőként kotyogok bele, de nekem duciként sikerült olyat találnom anno, aki nemcsak egy éjszakát látott bennem, hanem komolyan érdekeltem. Nyilván nem egy 10/10-es izmos 190 centis latin macsó, de hála a jó égnek nem is hozzájuk vonzódom, náluk teljesen megértem, hogy nem engem keresnek, mert valószínűleg mások a hobbijaink, érdeklődési körünk, más szinten törődünk a külsőnkkel, jogos, ha az az elvárása, hogy fitneszmodell nője legyen.

Aki csak szexet akar, azoknak a pasiknak egy része a top 10-es cicától is csak szexet akar. Mert nem monogám típus, mert minél többféle nőt ki akar próbálni, mert csak a szex érdekli és lyuknak lyuk.

A maradék közül meg vannak, akiknek fontos, hogy vékony nőjük legyen hosszútávú kapcsolatra, de közben azért kipróbálnának egy-két kuriózumot (tudom, ez kicsit sarkos példa lesz, és isten ments, hogy bárki azt gondolja, hogy tárgyiasítom a nőtársaimat... de férfiaktól is hallom ezt, hogy ha mondjuk az olasz konyha a kedvence, attól még megkívánhat egy kínai kaját néha).

Mindenesetre ennél a 2 típusnál: nem is akarnak megismerni, nem az a céljuk. Nem is gondolkoznak komoly kapcsolaton az egy éjszakára behálózott lányoknál... naivitás azt gondolni, hogy hátha majd megismeri a csodás személyiségemet, és akkor együtt lehetünk komolyra is.

Ettől függetlenül vannak srácok, akiknek kifejezetten a husisabb testalkat jön be, vagy akinek mondjuk az arc fontosabb. Nyilván kisebb eséllyel tudunk ismerkedni, mint a vékony lányok, kevesebb srácnak jövünk be, de attól még nem lehetetlen.

Lehet, érdemes inkább a társkeresőt megpróbálni... ott meg üzenetekből, vagy ha vki kamuzik, első randin már lehet szűrni, hogy ki mire hajt nálad.

2020. okt. 26. 17:15
 2/24 anonim ***** válasza:
68%

"Viszont aki nekem bejön vagy nem jövök be"

keress olyat, akinek bejössz. ennyi

2020. okt. 26. 17:17
 3/24 anonim ***** válasza:
62%

Nem, én semmit nem akarok tőlük. Viszont te magad is írod, hogy aki neked bejön, annak te nem jössz be. Gondolom ugyanígy vannak férfiak, akiknek pedig te jössz be, viszont neked nem kellenek.

Na ennyi csak. Nem minden férfi megfektetni akar, csak akik komolyat akarnak tőled, azok neked nem tetszenek. Ugyanez nálam is, hogy nem vagyok iszonyú jóképű, ezért iszonyú szép modell arcú csajok nem akarnak tőlem semmit. Add lejjebb az igényeidet, vagy tegyél azért, hogy jobb csaj legyél. (Az arcán, a magasságán nem tud változtatni az ember, minden máson igen.) Ha egyszer voltál már átlagos/vékony alkatú, akkor lehetsz az megint.

2020. okt. 26. 17:19
 4/24 anonim ***** válasza:
89%

Nem minden férfire igaz, amit írsz.

Sok férfi éppen azt a lányt keresi, akinek "nem zörögnek" a csontjai, netán szinte szúr a csípőcsontja, hanem inkább olyat, akin van mit fogni. Itt, a válaszolók közt is találni ilyen férfiakat, akik hozzád hasonló lányokat keresnek.

Ne add föl!

2020. okt. 26. 17:20
 5/24 A kérdező kommentje:

1.

Biztos nem leszek egy kidolgozott izmos pasi kedvence, hisz nem is illenénk össze... ezt én is tudom.

Viszont volt, hogy pont egy ilyen izmos pasi akart csak megfektetni, de "mutatkozni" már nem akart velem...

Na az ilyet figyelembe se veszem inkábbb.

A társkeresőket hanyagolom, ott több csalódás ért mint élőben, így nem is keresek most senkit.

2020. okt. 26. 17:21
 6/24 A kérdező kommentje:

Hozzáteszem én magamért fogyok és az egészségemért nem azért, hogy kelljek annak vékonyan, akinek kövéren nem.

Sikerült jó pár kilót leadnom de még így sem mondhatom magam vékonynak

2020. okt. 26. 17:25
 7/24 anonim ***** válasza:
37%
Nem a duci lányokat akarják csak megdugni, hanem azokat, akik a személyiségük vagy az intelligenciájuk (hiánya) miatt másra nem alkalmasak. Na meg persze még azokat, akik csak magasan a saját szintjük feletti pasikkal állnak szóba, hiszen ezek a férfiak bármikor találnak jobbat.
2020. okt. 26. 17:36
 8/24 anonim ***** válasza:
98%

Kicsit kevesebb ember találja meg benned életed szerelmét, na és? Ha ilyenek, te sem tudnál beléjük szeretni! Nem vesztesz semmit.

Próbálkozz tovább!

2020. okt. 26. 17:38
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Van benne igazság, velem is megtörtént párszor, bár velem sose voltak egyenesek ilyen téren. 4 hónapos "járás" után vesztettem el a szüzességemet majd utána másnap reggel ki is lettem dobva, csak mert a pasi ki akarta próbálni egy duci lánnyal, és ez az egész kamu csak az én fejemben volt kapcsolat, mert elhitette velem.... :(, aztán később volt még egy ilyen, de ott szerencsére csak 1 hónapot pocsékoltam el az életemből a hazug dögre.

Persze nem kellett volna elhinnem, hogy így bárki szerethet, vonzódhat de sajnos magányos voltam és el akartam hinni. Mindegy is, már nem számít. Túlêltem a csalódásokat és erősebb lettem.

Több mint 10,5 éve megtaláltam a nagy őt, aki nem csak lefektetni akart.:) 9 éve össze is házasodtunk.:) Mellette boldog vagyok, és lassan 20 hónapja az életmódváltásra- fogyásra is rászántam magam az egészségem miatt.

2020. okt. 26. 17:39
 10/24 anonim ***** válasza:
9%
Miért akarnák megrugni a duci lányokat? És miért kell ezt kicsillagozni?
2020. okt. 26. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!